Confruntare crancena intre Aylin si “mama vitrega”! Nu rata azi de la 20.00 un nou episod din “Tradarea” la Kanal D

Situatie tensionata intre Cemile si copiii ei, pe de o parte, si Ali, de cealalta parte, dupa ce primii afla cine vrea sa le cumpere casa in care locuiesc.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereCemile si copiii sunt ingroziti in sala de licitatie, cand aud ca nevasta tatalui lor, Caroline, este cea care vrea sa cumpere casa in care locuiesc.

Aylin cauta o solutie pentru a-si ajuta familia, stiind ca aceasta va ramane din nou pe drumuri. Asta in conditiile in care Cemile nu si-a iertat fiica pentru ca s-a casatorit fara incuviintarea sa cu Murat, fratele lui Soner, iar Aylin stie acest lucru. Tanara stie la fel de bine ca mama sa nu i-ar accepta ajutorul financiar si este hotarata sa isi salveze familia de la dezastru.fara descriereAli ajunge la mana lui Caroline, asa cum si-a dorit aceasta de fapt. Fara loc de munca, el accepta sa munceasca pentru sotia sa, in noua afacere a acesteia. Gelozia insa nu-i da pace lui Ali care continua sa-si spioneze fosta nevasta. Ali abia isi stapaneste nervii cand o vede pe Cemile intalnindu-se cu Hikmet, cel pe care toata lumea il cunostea sub numele de “pescarul”, si este la un pas sa il loveasca pe acesta atunci cand afla ce isi doreste de fapt.fara descrierePe mainile cui va ajunge casa in care locuieste Cemile, cine va invinge in confruntarea dintre Aylin si Caroline si ce ii cere “pescarul” lui Cemile, aflati astazi de la ora 20.00, urmarind un nou episod din serialul “Tradarea” la Kanal D.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate