Confruntarea secolului! Beyonce de Romania, fata in fata cu fostii iubiti - Edi Talent si Dani Printul Banatului au dezvaluit totul despre iubita lui Nicolae Guta

Beyonce de Romania a acceptat sa stea pe aceeasi canapea cu fostii ei iubiti. Edi Talent si Dani Printul Banatului au vorbit despre relatiile pe care le-au avut cu iubita lui Nicolae Guta.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierefara descriereMadalina a recunoscut ca avut o relatie cu Edi Talent, dar a negat ca ar fi avut o relatie cu Jean de la Craiova.

"Nu m-a deranjat inaltimea lui. Eu am avut o relatie cu el din recunostita. M-a deranjat ca s-a dus la TV si a spus ca aveam o relatie", a spus Madalina, alias Beyonce.

fara descrierefara descriere"Eu am ajutat-o foarte mult pe Beyonce in muzica. Am iubit-o foarte mult. O duceam acasa, mama ne gatea. Cred ca m-a inselat ca avea in telefon numere de barbati salvate cu nume de fete", a spus Edi Talent.

Dani, printul Banatului, a intrat si el in direct la Maruta.

"Eu cred ca ea a dat pozele ca noi nu eram atat de cunoscuti incat sa umble paparazzii dupa noi. Ne-au prins prin aeroport cum ne tavaleam pe acolo. Ea a venit langa mine sa faca selfie-uri. A stat toata cursa langa mine. Nu chiar toata. Nu ne-am sarutat, nu am eu talentul ala incat sa o vrajesc intr-o ora si jumatate, ea e o doamna. Nu era cunoscuta atunci. acum, de cand e Guta, e mai frumoasa", a spus Printul Banatului.

"Minti. Nu am stat toata cursa", a spus Beyonce de Romania.

"Cu Bijou am avut o legatura. Mai conteaza de ce ne-am despartit?", a mai spus aceasta.

Nicolae Guta a participat si el la confruntare si i-a luat apararea iubitei sale.

"Stop.  Ma simt bine ca a venit si a facut asta. Eu i-am spus ca ii sunt alaturi. E mama copilului meu. Ca ne mai luam noi de urechi, e altceva. Eu sunt langa ea. Nu ma intereseaza trecutul ei. E nesemnificativ. Fiecare dintre noi avem greseli. Si eu mi-am luat-o. Si in dragoste.", a spus Guta.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate