Confuzie în sala de judecată! Judecătoarea a citit greșit condamnarea lui Sorin Oprescu - Câți ani de pușcărie a primit, de fapt, fostul primar

Confuzie în sala de judecată în timpul procesului lui Sorin Oprescu.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Sorin Oprescu a aflat de la judecătoare, care a citit dintr-un document oficial, că a primit 4 ani și 4 luni de închisoare. A fost o greșeală! De fapt, fostul primar general al Capitalei a fost condamnat la 5 ani 4 luni de închisoare.

Câți ani de închisoare a primit Sorin Oprescu. Judecătoarea a greșit

Eroarea a apărut la calcularea unui spor de pedeapsă și va fi corectată mâine, anunță digi24.ro.

Judecătoarea Iosefina Pârvu de la Tribunalul București a citit documentul redactat greșit. Sorin Oprescu a fost condamnat pentru mai multe infracțiuni: luare de mită, constituirea unui grup infracțional organizat și abuz în serviciu. Fostul politician și primar general al Capitalei a fost achitat, în schimb, pentru spălare de bani.

Citeste si: Lygia Alexandrescu, specialistul Kfetele.ro în NUTRIŢIE: Cum slăbim fără înfometare? 3 reguli prin care ne putem accelera metabolismul

Citeste si: Mesajul lui Mario Fresh pentru Alex Velea a impresionat pe toată lumea

Citeste si: Șocant! Cinci bărbați au violat în grup o femeie, de față cu soțul ei! Ce i-au făcut apoi

"Sorin Oprescu a fost condamnat luni pentru mai multe infracţiuni: 4 ani pentru luare de mită, 1 an pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi 3 ani pentru abuz în serviciu, el fiind achitat pentru spălare de bani.

La pedeapsa cea mai mare, de 4 ani, ar fi trebuit adăugat un spor de o treime din celelalte pedepse (1 an şi 4 luni), condamnarea finală trebuind să fie 5 ani şi 4 luni închisoare, şi nu 4 ani şi 4 luni, cum apare în decizie.

"În baza art. 39 alin 1 lit. b Cod penal inculpatul va executa pedeapsa de 4 ani închisoare la care adaugă sporul de 1/3 din totalul celorlalte pedepse de 1 an şi 4 luni. În final, inculpatul executa pedeapsa de 4 ani şi 4 luni închisoare", se arată în decizia care conţine eroarea", scrie digi24.ro.

sursa foto: Mediafax Foto

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate