Connect-R a ales doua nume pentru fetita lui si a Mishei! Uite care sunt ele

De cand a aflat ca va fi tata, Connect-R este intrebat ce nume va alege pentru fetita sa. A venit si momentul marii dezvaluiri.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"SORINA - Numele de fata SORINA este de origine romaneasca si are semnificatia de - soare, forma zeului Thor. Numele deriva din radacina substantivului "sora". Numele SORINA simbolizeaza stralucire, optimism si buna dispozitie", a scris artistul pe Facebook.

Dar se pare ca acesta nu este singurul la care s-a oprit. El a mai ales unul la fel de frumos ca primul.

"ADRIANA - Numele de fata Adriana este de origina latina si are semnificatia de a desemna originea - din Hadria. Numele Adriana este forma feminina a numelui Adrian, o forma a latinescului Hadrian - derivat la randul sau din Hadrianus, si inseamna - din Hadria, un oras din nordul Italiei, dupa care a fost dat numele Marii Adriatice.

In varianta masculina, numele a fost purtat de catre Publius Aerlius Hadrianus, un imparat roman (succesorul si fiul adoptiv al lui Traian), care a construit Zidul lui Adrian in nordul Angliei. In literatura, numele apare in piesele lui Shakespeare The Tragedy of Coriolanus si in The Tempest"
, a adaugat artistul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate