Connect-R, emoţionat până la lacrimi de gestul fetiţei sale de Moş Nicolae „Mi-a arătat sufletul ei şi mi-a spus `Lasă, tati...`”

Connect-R a împărtăşit un moment unic pe care l-a trăit cu fetiţa pe care o are cu Misha.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
De Moş Nicolae fiica lui Connect-R a reuşi să-l impresioneze pe artist până la lacrimi. El a vrut să facă o glumă şi şi-a pus o ceapă în ghete în loc de cadou, dar reacţia fetiţei a fost una pe care nu ar fi putut să o anticipeze. 
 
"Pentru fata mea.. i-am adus dulciuri că noi aşa am fost crescuţi, ne aducea moşul dulciuri şi abia de Crăciun mai primeai o pijama, o maşinuţă..
Eu mi-am pus la mişto o ceapă şi i-am zis că am primit o ceapă şi ea mi-a arătat sufletul ei şi mi-a spus: Lasă tati, îţi dau jumătate din cadourile mele. (...)  Din punctul meu de vedere, familiile de români au ştiut ca din sărăcia lor, din puţinul lor să aducă un zâmbet copiilor. Noi dacă aveam o portocală, o banană şi două, trei dulciuri, eram cei mai fericiţi. Nouă ni s-a explicat de la bun Început: Astea sunt condiţiile, ăştia suntem noi, cât poate tati, cât poate mami, atât vă aducem şi nu era nici un fel de problemă, nu am fost nişte copii pretenţioşi. 
 
 
Nu am crescut şi nu ne-am născut în puf.
Pentru mine, cel puţin, a fost un an cu foarte multe lecţii. Am învăţat să iau şi din bine, dar şi din rău, lecţia de care am nevoie şi totul e benefic dacă încerci să vezi benefecitate întâmplătilor tare pozitive, dar şi negative, până la urmă ăla e un câştig. Care e lecţia anului pe care spuneai tu că ai învăţat-o?  Că totul este relativ şi că anii nu îi mai întorci înapoi şi că trebuie să te bucuri de viaţa ta, dar inteligenţa românilor a născut o vorbă extraordinară: Dacă nu te plângi de oase
rupte, atunci totul este perfect. Că ai fost tu mai prost sau mai puţin prost, aia e. dar dacă tu eşti sănătos, este totul minunat"
, a spus Connect-R în cadrul unei emisiuni tv. 
 
Deşi artistul a divorţat de Misha, cei doi părinţi au rămas în relaţii foarte bune şi îşi cresc fetiţa împreună. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

2019 - Zodiile care vor avea un an de cosmar! Te afli printre ele?

Cabral a vorbit despre sarcina Andreei Ibacka! ”Mult prea multe complicaţii”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Joi 28 Ianuarie 2021: Capricornii și Leii vor fi loviți de noroc

Bill Gates, adevărul despre teoriile conspirației. Miliardarul a spus totul despre microcipuri

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Transilvania în 1653: Pe fiii preoților valahi să-i ia înapoi la fel ca pe ceilalți iobagi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies