Connect-R, primele declarații despre împăcarea cu Misha: "Ne va ţine mult timp împreună"

Connect-R a oferit primele declarații referitoare la împăcarea cu Misha. Cei doi au mers împreună cu fetița lor în vacanță în Zanzibar.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

"Am stat nouă zile în Zanzibar, am fost cu fetele, cu sor-mea, cu cumnatul meu, cu familia, vreo trei familii. Chiar a fost frumos! Este un loc în care te duci să dormi, să stai, să te linişteşti. (...) Eu am spus-o şi o mai spun: vom rămâne o familie. Avem un copil de crescut, suntem oricum super prieteni, asta ne va ţine mult timp împreună cumva", a spus Connect-R într-o emisiune TV.

Connect-R va ține primul concert la Sala Palatului. Misha va deschide show-ul

Connect-R a anunțat că în iunie, când va împlini vârsta de 37 de ani, va susține pentru prima dată un concert la Sala Palatului. Misha va fi cea care va deschide show-ul.

„Connect-R artistul e doar o parte din Ştefan omul şi consider că le datorez celor care l-au făcut mare pe Connect-R să vadă mai de aproape şi omul din spatele poveştilor din piese. Am decis ca abia la 37 de ani să susţin primul meu concert la Sala Palatului, pentru că abia acum am reuşit să mă cunosc cu adevărat, după ce am fost şi sus şi jos şi m-am observat în ambele ipostaze.  

Nu am meritat până acum un concert la Sala Palatului. Ca să organizezi acolo un concert, trebuie să ai ce spune, iar acum, cred că am destule de spus. Nu ştiu un mod mai frumos de a-mi sărbători ziua de naştere decât alături de cei care m-au făcut cine sunt astăzi. E pentru prima oară când, de ziua mea, voi avea şi familia şi prietenii şi fanii într-un singur loc. Misha va deschide show-ul, va fi Marilyn. Noi vom fi o familie toată viaţa. Dacă lucrurile nu merg, înseamnă că am fost prost”, declara Connect-R pentru Cancan.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: