Consiliera Vioricăi Dăncilă care a vândut petarde la tarabă a avut un salariu de 1.900 de euro pe lună la Guvern! Dana Varga, fiica unui bulibaşă, şi-a luat un Audi A5 în leasing!

Consiliera Vioricăi Dăncilă care a vândut petarde se numeşte Dana Rozalia Varga.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Consiliera Vioricăi Dăncilă care a vândut petarde a fost în prim-plan zilele trecute. Într-o fotografie publicată de Cancan, Dana Rozalia Varga apare în spatele unei tarabe cu petarde și artificii. Dana Varga a confirmat că, de Sărbători, și-a ajutat fiul să vândă, legal, articole pirotehnice. Dana Rozalia Varga, ex-consilier de stat al premierului Viorica Dăncilă pe probleme care țin de minoritatea romă, este fiica celebrului bulibașă Rudolf Varga, din Gilău (decedat anul trecut). Ea vindea la tarabă petarde şi artificii.

Citeste si: Fosta noră a Vioricăi Dăncilă a fost naşă de botez! Elena a intrat în biserică într-o fustă roz scurtă, cu un decolteu generos! FOTO

Citeste si: Fiul Vioricăi Dăncilă a sărbătorit Crăciunul la vila din Predeal a familiei! Victor şi ai săi s-au bucurat de o zăpadă ca în poveşti! FOTO

Citeste si: Cum arăta Klaus Iohannis acum 40 de ani! Uite-l pe preşedintele României la bustul gol, în timp ce făcea plajă pe câmp!

”Da, fiul meu comercializa petarde. În perioada sărbătorilor, fiul meu a avut un punct de lucru unde a comercializat, legal, articole pirotehnice. Eu doar am trecut pe acolo. Nu-i o faptă rușinoasă să îți ajuți fiul. Cu siguranță cei din Partida Romilor din Cluj au făcut fotografia. Ei se ocupă de așa ceva. E un conflict mai vechi”, a precizat Dana Varga.

fara descriere

Consiliera Vioricăi Dăncilă care a vândut petarde. A fost eliberată din funcţie 

Presa a relatat, de-a lungul timpului, că Dana Rozalia Varga a muncit aproape întreaga viață la stat, fiind consilier cu rang înalt în diverse ministere. Ultima declaraţie de avere datează din 5 noiembrie 2019, când a fost eliberată din funcţia de consilier de stat, după ce Guvernul Dăncilă a fost demis prin moţiune de cenzură. (vezi imagini senzaţionale cu apartamentul din Videle al Vioricăi Dăncilă)

Din document reiese că Varga nu are pe numele său decât un singur bun, un Audi A5 luat în leasing în 2018. Tot în 2018, Varga a contractat trei credite, de 90.000 lei, 26.100 lei şi 8.900 lei. În total, 125.000 de lei (aproximativ 27.000 de euro). Varga a încasat, de la Guvern, un venit anual de 106.704 lei, adică 8.892 lei (aproximativ 1.900 euro) pe lună.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate