Constantin Enceanu a vrut să divorţeze de soţia lui. Motivul este incredibil: "N-am să o iert toată viața pentru asta. Am vrut să divorțez..."

Costantin Enceanu a vrut să divorţeze de soţia lui. Artistul explică care a fost motivul care l-a făcut să se gândească la despărţire.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Constantin Enceanu a vrut să divorţeze de soţia lui. Interpretul de muzică populară a mărturisit de ce a vrut să se despartă de dragostea vieţii lui, iar motivul poate părea incredibil.

foto
Constantin Enceanu alaturi de sotia lui[Sursa foto: Facebook]

Constantin Enceanu a dezvăluit că între el şi soţia lui a fost dragoste la prima vedere, dar cu toate acestea, artistul de muzică populară a vrut să divorţeze de acesta la un moment dat.

Cântăreţul a mărturisit că a vrut să intenteze divorţ soţiei lui deoarece femeia nu a vrut să îi mai facă un copil. Cei doi au împreună o fiică pe nume Cătălina.

Citeste si: Cât cere Constantin Enceanu pentru un program de o oră la o nuntă?

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Petrică Mîţu Stoian a jignit-o grav pe Floricica Dansatoarea: "Cum să iei interviu unei retardate?”

Soţia lui Constantin Enceanu nu şi-a mai dorit încă o sarcină iar acest lucru l-a afectat teribil pe artist deoarece el îşi dorea o familie numeroasă, iar casa să fie mereu plină.

foto
Constantin Enceanu alaturi de sotia lui[Sursa foto: Facebook]

De ce nu a mai divorţat Constantin Enceanu

Constantin Enceanu a dorit să încheie relaţia cu soţia lui fiindcă acesta nu a mai dorit să îi facă un copil. Însă gândurile despărţirii de soţie au dispărut după fiica lui Cătălina, i-a dăruit artistului doi nepoţei.

„N-am să o iert toată viața pentru asta. Soția mea nu a vrut să îmi facă al doilea copil. Am vrut să divorțez, ea a vrut doar un singur copil.

M-am liniștit când fiica mea, Cătălina, mi-a dăruit doi nepoți. Îmi doream viața de familie cu doi copii, voiam să văd casa plină.”, a povestit Constantin Enceanu într-o emisiune TV.

Constantin Enceanu este unul dintre cei mai apreciaţi artişti de muzică populară din România. Artistul se simte împlinit atât în plan profesional cât şi personal. Într-un interviu la Antena Stars, Constantin Enceanu a povestit cum şi-a cunoscut soţia şi cum s-a îndrăgostit de aceasta.

”O domnișoară elegantă, finuță, sfioasă, bună de gură. Eram DJ atunci, nu se pomenea atunci așa ceva, dădeam în pauza de masă dedicații muzicale. Și venea să dea dedicații pentru colegii ei și așa, ușor, ușor, ne-am cunoscut. Și ușor s-a înfiripat o dragoste frumoasă între noi. Cine spune că viața de cuplu este numai miere, nu știe ce vorbește.”, a declarat Constantin Enceanu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies