Constantin Ionescu, criminalist: Gheorghe Dincă nu e criminal in serie, dar ucigaș este și a avut complici

Cazul „Caracal” a fost dezbătut, astăzi, într-o nouă ediție specială a Știrilor Kanal D moderată de jurnalistul Christian Sabbagh. Colonelul Constantin Ionescu, unul dintre cei mai buni criminaliști ai României, a apreciat că Gheorghe Dincă este un ucigaș care a avut complici.

Autor: A.I.


In articol:

UPDATE:  Principalele declarații ale colonelului (r) Constantin Ionescu:

E grav de tot că, la 112, era o singură persoană de serviciu. E de condamnat comportamentul operatorului de la serviciul de urgență, care nu a luat-o prea în serios pe Alexandra Măceșanu.

Serviciul de urgență nu a fost îmbunătățit.

Acum se schimbă și legile, și funcțiile, dar e păcat că a trebui să moară cineva. Dincă nu este un criminal în serie, dar ucigaș este. Mie-n sută că Gheorghe Dincă are complici. Era un racolator.  

Amploarea acestui caz a dat-o presa, au fost cazuri mai grele, mai dureroase.

Gheorghe Dincă nu este singur, nu este un singuratic. Nu a ucis pentru că e criminal, ci pentru că s-a întâmplat ca fata a pus mâna pe telefon. A surprins-o că a pus mâna pe telefon.

S-a descalificat si dezumanizat Sistemul după cazul „Caracal”.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Casa lui Gheorghe Dincă e făcută pentru a alunga curioșii. Ca polițist profesionist, mi-ar fi atras atenția. E gen cazemată, blindată.  

Se pare că poliția nu mai are informatori. Nu prea mai știe poliția cum să lucreze cu informatorii.

Neștiința de carte a autorităților le-a împiedicat să intervină la timp pentru a o salva pe Alexandra Măceșanu.

Greu își vor mai repara imaginea.  

Trebuie ras totul de sus în jos, nu de jos în sus. Poliția nu trebuie, însă, militarizată din nou.

Autoritățile nu acționează când nu au o secure deasupra capului.

Unul dintre cei mai buni criminaliști

Invitații de astăzi: colonelul (r) Constantin Ionescu, unul dintre cei mai buni criminaliști din România, și jurnalistul de investigații Mădălin Pribu, vor discuta despre ultimele clipe din viața Alexandrei Măceșanu și despre "fortăreața" lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal.

În prima ediție specială a Știrilor Kanal D, cea de ieri, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a declarat că nu crede că adolescenta este moartă.

Christian Sabbagh, jurnalistul care a realizat primul interviu cu tatăl Alexandrei Măceșanu, i-a avut ca invitați în ediția de joi pe unchiul adolescentei ucise, Alexandru Cumpănașu, și pe Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC).

Alexandru Cumpănașu: S-a greșit în foarte multe locuri. Numai greșeli am văzut. Ultima informație pe care am aflat-o: șeful Poliției Olt a raportat la București că este o plecare voluntară de acasă, joi, la 18.50 (joi, 25 iulie, n.r.). Până atunci, Alexandra Măceșanu sunase de trei ori la 112. Eu nu cred că a murit nepoata mea. A fost răpită și violată.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Prietenii Luizei Melencu sunt în șoc! Fata a apărut activă pe un cont de socializare

Farsa făcută de un tânăr din Mureș la 112. Motivul este unul revoltător

Părinții Alexandrei au fost audiați! Ce i-au întrebat anchetatorii: „Ei nu sunt în stare să spargă smartphone-ul Alexandrei”

Ultima fotografie a Alexandrei Măceșanu, alături de familia ei, înainte de a fi răpită de Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal

DOLIU NAȚIONAL: A murit unul dintre cei mai mari actori din ROMÂNIA

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Loredana Groza, hotărâtă să părăsească România. „Ce ar fi să nu mă mai întorc?”. Video

Părinții Alexandrei au fost audiați! Ce i-au întrebat anchetatorii: „Ei nu sunt în stare să spargă smartphone-ul Alexandrei”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies