Constantin Măgureanu, fără cuvinte când a ajuns acasă! A găsit coroana mortuară cu numele soției la poartă! Răzbunarea unor foști prieteni, chiar de ziua Veronicăi! „După accidentul ei. Noi eram la București!”

Constantin Măgureanu a rămas șocat atunci când a văzut ce-l aștepta la poartă! Cântărețul a povestit cu lux de amănunte prin ce clipe de panică a trecut!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Constantin Măgureanu și soția lui au trecut prin clipe pline de tensiune, după ce au avut parte de un ”cadou”, care i-a șocat cu adevărat. Cunoscutul interpret de muzică populară a povestit, în cadrul unei emisiuni TV, cum soția lui a primit o coroană mortuară cu numele ei, cu mesajul: ”La mulți ani, Veronica”.

Citeste si: Fiul lui Constantin Măgureanu primeşte amenințări înfiorătoare: ”A zis că-mi taie în fiecare lună câte un deget”

Cântărețul a explicat faptul că a chemat poliția, ca să facă cercetări. Constantin Măgureanu a ținut să precizeze că a aflat cine i-a trimis coroana de flori soției lui, însă preferă să țină secret acest lucru. Nici măcar cei care au recurs la acest ”cadou” nu știu că artistul a aflat de gestul lor cu adevărat macabru.

Citeste si: Soția lui Constantin Măgureanu, dezvăluiri impresionante despre accidentul în care a pierit un tânăr de 26 de ani. Cum se apără Veronica Măgureanu: „N-am luat nimic în plin că am ochi, nu sunt oarbă”

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Coroana mortuară cu numele soției lui Constantin Măgureanu la poartă

Coroana mortuară cu numele soției lui Constantin Măgureanu la poartă

[Sursa foto: Captură Video]

Constantin Măgureanu, despre incidentul, care l-a șocat

Celebrul cântăreț de muzică populară spune că i-a iertat pe cei care au recurs la acest gest, însă episodul respectiv este singura dezamăgire din viața lui Măgureanu și a soției lui.

De la prietenii noștri, au fost prietenii noștri buni și uite așa după accidentul ei, care s-a întâmplat în vara anului trecut. Aici e la țară la noi, noi eram la București.

Acești prieteni i-au trimis, cu ghilimelele de rigoare, cel mai frumos cadou pentru ea, care ne-a șocat pe toți: o coroană. Ne-am certat cu ei sau nu a fost ceartă, a fost o chestie care...

Eu știu cine ce și cum, pentru că avem și camere de luat vederi acolo la noi la țară. Eu cu Veronica i-am iertat, dar nu mai putem să mai continuăm prietenia.

Măcar dacă v-ați obosit cu coroana, măcar să îi fi făcut o statuie ceva, că ea merită. Pentru că ne-am retras și am considerat că nu mai sunt prieteni de calitate. Scria La muți ani, Veronica Măgureanu.

Uite ce cadou de ziua ei, noi fiind la București. Am chemat și poliția, au verificat dacă am descoperit ce și cum. Le-am zis să o lase așa că e mai bine. Ei nu știu că noi știm. I-am iertat, să fie sănătoși, noi mergem mai departe cu familia, pentru că sunt foarte multe lucruri de făcut și nu ne interesează. Singura dezamăgire din viața noastră acest lucru, pentru că nu ne așteptam de la acești prieteni să ne facă așa ceva. Nu ne așteptam, pentru că Vera e trup și suflet față de toți cei care o înconjoară și îi ajută foarte mult”, a declarat Constantin Măgureanu, în emisiunea lui Brancu.

Constantin Măgureanu

Constantin Măgureanu

[Sursa foto: Captură Video]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies