Constantin Zamfirescu a fost externat din spital! Ultimele detalii despre starea de sănătate a actorului: „Mai aveam puțin și...”

Constantin Zamfirescu a fost externat, joi, 29 octombrie, de la Spitalul Clinic de Nefrologie „Doctor Carol Davila” din București.

Distribuie pe:

Autor: Carmen Nicoleta

Constantin Zamfirescu a fost externat, joi, 29 octombrie, de la Spitalul Clinic de Nefrologie „Doctor Carol Davila” din București.

 


In articol:

Constantin Zamfirescu a fost diagnosticat cu cu cancer la rinichi și a trecut printr-o operație de extirpare a rinichiului, luni, pe 26 octombrie. Actorul în vârstă de 52 de ani a declarat că se simte foarte bine după operație, iar de mai bine de două zile se plimbă singur pe holul spitalului.

„Am ajuns acasa. Azi ma odihnesc, dar de mâine îmi încep noua viață”, a scris Constantin Zamfirescu în urmă cu puțin pe pagina sa de Facebook. Actorul din „Trăsniții” le-a transmis un mesaj de mulțumire prietenilor săi de pe Facebook, care i-au fost alături și i-au dat mesaje în aceste momente dificile.

Citeste si: Alertă! Vestea momentului pentru miliarde de oameni. Vaccinul asigura imunitate durabilă - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

„Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați implicat în acest caz, în donarea de sânge, care mi-ați transmis mesaje de încurajare. Nu e deloc ușor să afli o asemenea veste, ca cea care m-a marcat pe mine în aceste zile și credeți-mă, am văzut disecția rinichiului și m-am speriat. Mai aveam puțin și puteam ajunge într-o situație mult mai grea. Vă rămân fidel, rămân fidel bunăvoinței voastre și mă înclin în fața voastră. Cu ajutorul vostru și al bunului Dumnezeu am traversat și acest moment delicat. Și vom mai trece și peste un altul, și peste un altul, fiindcă împreună suntem mai puternici. Mă înclin și ne vedem acasă!”, le-a transmis Constantin Zamfirescu urmăritorilor săi, printr-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook.

constantin zamfirescu
Constantin Zamfirescu, prima fotografie după ce a ajuns acasă [Sursa foto: Facebook]

Constantin Zamfirescu, „Gogoașă”, diagnosticat cu o boală grea! Primele imagini de pe patul de spital

Constantin Zamfirescu a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer la rinichi. El a suferit o operație d eurgență, luni, 26 octombrie, care a decurs foarte bine. Înainte, actorul le-a cerut ajutorul oamenilor, pentru că avea nevoie neapărat de sânge. Imediat după operație, „Gogoașă” a postat o fotografie de pe patul de spital.

„Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar. Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru mine și spitalul Carol Davilla. Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei. Cuvintele de mulțumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea mea.", a scris Constantin Zamfirescu pe pagina de Facebook.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată care este motivul pentru care Raluca vrea să divorțeze cât mai repede de Pepe!

Iohannis e foc și pară. O să elimine aceste pensii! E lovitura momentului

FOTO/ Complet neașteptat! Cum arată astăzi fiul Andreei Esca și cu ce se ocupă acesta. Puțini știu adevărul despre el

Anamaria, o asistentă la Ambulanță, s-a stins din viață fulgerător după ce a îngrijit pacienți cu coronavirus

Florin Zamfirescu îl susţine pe primarul care vrea să nu le dea alocaţii romilor cu mulţi copii: “Cei subvenționați stau sub plapume și procreează alți subvenționați, care se...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies