Consulul României la Tunis a făcut ţara de râs printr-o postare aberantă: „După cât timp într-o relație apar pârțurile cu prietena?” Vezi cum arată iubita franţuzoaică a lui Eusebiu Slăvitescu!

Consulul României la Tunis a făcut ţara de râs după o postare incredibiă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Consulul României la Tunis a făcut ţara de râs cu o postare pe pagina sa de facebook. „După cât timp într-o relație apar pârțurile cu prietena?”. Această dilemă a fost făcută publică pe Facebook de unul dintre cei care reprezintă România în străinătate. Un diplomat pe nume Eusebiu-Florin Slăvitescu. Consulul țării noastre la Tunis”, a dezvăluit newsweek.ro. (vezi ce bogat e Florin  Cîţu, ministrul Finanţelor)

Citeste si: Ion Iliescu are un fiu secret, care o duce regeste. Unde lucreaza si cat incaseaza Mihai Sion

Citeste si: Tatăl Vioricăi Dăncilă a locuit în cel mai mizerabil bloc din România! ”Îmi fac nevoile în pungă și le arunc la gunoi!” FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Andreea Marin și iubitul său, imagini incendiare din club! Cum au fost surprinși la miezul nopții

"Eusebiu-Florin Slăvitescu (Sebastien Slavitescu, potrivit contului de Facebook) ocupă funcția de consul din septembrie 2019, pentru o perioadă de 13 luni, și este angajat pe bază de contract. Este unul din diplomații extrem de activi pe Facebook, unde, din păcate, depășește limitele exprimării pentru cineva care ocupă un astfel de post”, a mai relatat sursa citată.  “Io ca sa fiu sincer, cred ca este un nivel de intimitate de dorit in cuplu”, a mai fost un comentariu al consulului. Newsweek România l-a contactat pe Eusebiu-Florin Slăvitescu cu rugămintea de a comenta pe marginea postărilor sale de pe Facebook. Acesta a răspuns: „În legătură cu cererea dvs., a fost discuție pe pagina personală cu prietenii”.

Consulul României la Tunis a făcut ţara de râs. Postările lui Slăvitescu încalcă Codul Etic al diplomaţilor

“Postările consulului României la Tunis sunt o încălcare evidentă a Codului Etic pentru Corpul diplomatic şi consular al României, adoptat prin Ordinul nr. 890/ 02.04.2014 al ministrului de Externe de la acea vreme, Titus Corlățean. Acesta prevede următoarele: „Art. 6- Reprezentare şi demnitate Membrii Corpului diplomatic şi consular al României au următoarele obligaţii a) să aibă, în toate împrejurările, o conduită profesională şi morală ireproşabilă, atât în timpul, cât şi în afara serviciului; b) să dea dovadă de o atitudine demnă în activitatea profesională, cât şi în relaţiile personale; c) să reflecte imaginea României, în raporturile cu partenerii străini, de-o manieră integră, onestă şi demnă; d) să aibă un comportament bazat pe respect şi amabilitate, atât în relaţia cu publicul şi alţi reprezentanţi ai autorităţilor şi instituţiilor publice, cât şi cu colegii, în conformitate cu uzanţele de protocol diplomatic şi ceremonial; e) să aibă un aspect şi o ţinută vestimentară decente şi reprezentative, potrivit statutului şi etichetei diplomatice.”, s-a mai a scris.

Iubita lui Slăvitescu, de la care a pornit postarea stupefiantă a consulului, se numeşte Natacha Zukowski, o franţuzoaică de origine poloneză care locuieşte la Paris. Conform paginii ei de facebook, Natacha are o relaţie sentimentală cu Slăvitescu din 16 februarie 2019, aşadar, în curând, vor sărbători un an de când formează un cuplu. Iubita consulului a studiat Dreptul şi a lucrat ca avocat pentru diversii companii de consultanţă juridică şi financiară.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ce avere împărţea directoarea de spital cu soţul care a ucis-o! Anca Daniela Patriche câştiga de două ori mai mult decât partenerul care a înjunghiat-o în cabinet!

Manuela Hărăbor a sărăcit într-un an de zile! Din conturile actriţei celebre pentru rolul din Pădureanca au dispărut peste 35.000 de euro!

Incredibil: Ce studii are, de fapt, Mihai Petre, fostul jurat de la Românii au Talent? Nu i se potrivește deloc

Ce avere are Traian Berbeceanu, comisarul care va fi şeful de cabinet al ministrului de Interne! Şi-a împrumutat rudele cu o sumă uriaşă!

Din conturile lui Bogdan Niculescu Duvăz au dispărut aproape 200.000 de euro înainte să moară! Fostul ministru câştiga 5.000 de euro pe lună!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies