Continua atacurile la adresa lui Florin Dumitrescu! "Mai bine s-ar apuca sa invete bucatarie"

novalue

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereChef Loredan Gargalac continua atacurile la adresa juratului de la Hell's Kitchen. Renumitul bucatar a fost primul care si-a permis sa faca dezvaluiri despre Florin Dumitrescu. Aseara, la WOWbiz, fostul patron al lui Dumitrescu a vorbit despre perioada in care Florin a lucrat pentru el.

fara descriere kalooga_36441" Normal ca am avut, am si voi avea mereu dreptate! Anul trecut m-au judecat multi necunoscatori ca l-am criticat dur pe Florin Dumitrescu... In emisiunea de aseara a vazut o tara intreaga ca am avut dreptate. Eu nu am nimic personal cu nimeni, ci este strict pe bucatarie, insa cei care nu sunt profesionisti fac din asta ceva personal. Iar patronul ala de la Dud care i- a luat apararea e 'full of shit', ca stie destul de bine ca a plecat sifonat de acolo, dar asa este in tara sau cum fac si alti romani bucatari sefi prin UK pentru faima si functie, o vand si pe ma-sa.

Mai bine s-ar apuca sa invete bucatarie, caci cu caractere de doi bani si tratand cu batjocora pe cel de langa tine care te-a ridicat si ti-a dat o bucata de paine nu devii nemuritor , a fi OM e lucru mare, asa ca, domnilor, treziti-va la realitate", a scris Chef Loredan pe pagina sa de Facebook.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate