Continua scandalul colosal dintre Adi de la Valcea si urmasii lui Vadim Tudor! Manelistul are in aceasta luna infatisare in procesul declansat de faptul ca a utilizat fara acordul autorilor o piesa muzicala

Adi de la Valcea are probleme in justitie de 8 ani, dupa ce a cantat o piesa compusa pe versurile lui Corneliu Vadim Tudor.

Autor: Matei Vaihan

In 2009, Adi de la Valcea a cantat piesa “Fa-ma, Doamne, o lacrima!”, fara sa aiba acordul autorilor, compozitorul Marian Nistor si poetul Corneliu Vadim Tudor. Acestia l-au dat in judecata pe manelist, la fel ca si pe casele de productie care au preluat melodia. La un moment dat, judecatorii asu decis ca Vadim si Nistor sa primeasca despagubiri de cate 20.000 de lei, iar Adi de la Valcea a sustinut ca si-a platit partea de 10.000

de lei.

"Nu mai înţeleg nimic. Eu am achitat 10.000 de lei plus cheltuieli de executare. Am încercat să iau legătura că Marian Nistor, să ne înţelegem fără a mai ajunge prin tribunale. Nu am avut cu cine să discut", a declarat Adi de la Valcea. Manelistul nu a scapat, insa, de procese, fiind chemat din nou la tribunal pentru plata despagubirilor, chiar si dupa moartea lui Vadim, din septembrie 2015. In locul “Tribunului” au aparut in proces mostenitoarele sale, sotia Doina si fiica Lidia, care, impreuna cu Marian Nistor, au cerut executarea silita a lui Adi de la Valcea, obtinuta in aceasta vara!

In luna august, manelistul a contestat executarea silita la Tribunalul Valcea, cauza fiind amanata pe 19 septembrie, cand s-a dat un nou termen, pe 17 octombrie.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies