Conversație neașteptată între Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, după ce actorul a fost în vacanță cu Oana Moșneagu: „Vlad, ești bine?”

Despre Vlad Gherman și Oana Moșneagu se zvonește că ar fi mai mult decât colegi de breaslă! Iată ce a spus Cristina Ciobănașu, după vacanța lor din Zanzibar!

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-uul autohton. Cei doi au avut o relație de circa un deceniu, iar toată lumea se aștepta să ajungă și în fașa alaturului, de vreme ce se logodiseră și anunțau

planuri serioase de viitor. 

Anul trecut, în această perioadă, cei doi actori au luat pe toată lumea prin surprindere, doar că într-un mod neplăcut. Mai exact, pe rețelele de socializare au postat un videoclip în care anunțau despărțirea. Fanii au sperat în zadar la o împăcare, căci ea nu a mai venit niciodată. Ba chiar, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-ar fi refăcut viețile. În timp ce actrița s-a afișat recent un tânăr în care apărea în ipostaze tandre, despre Vlad Gherman se zvonește că ar fi într-o relație cu colega lui de platou și de breaslă Oana Moșneagu. Aceștia sunt de nedespărțit și se afișează ori de câte ori au ocazia pe internet și merg frecvent în vacanțe împreună. Recent, aceștia au fost plecați într-o destinație exotică, mai concret în Zanzibar. Iată ce i-a spus Cristina Ciobănașu lui Vlad Gherman! 

Ce și-au spus Cristina Ciobănașu lui Vlad Gherman, după vacanța actorului cu Oana Moșneagu! Totul a apărut pe internet

Cei doi s-au revăzut recent la filmările unei emisiuni și au profitat de moment pentru a purta un dialog savuros pentru urmăritorii lor de pe rețelele de socializare. Cristina Ciobănașu i-a atras atențiua fostului ei partener de viață că este cam bronzat și a ținut să specifice și unde a căpătat această culoare închisă a pielii. În urmă cu ceva timp, Vlad Gherman a plecat într-o destinație exotică în Zamnzibar alături de Oana moșneagu, cea despre care se zvonește că i-ar fi și iubită, nu doar colegă. 

Citeste si: Cristina Ciobănașu îi duce lipsa lui Vlad Gherman? Gestul public făcut de actriță, la aproape un an de la despărțire

Cristina Ciobănașu: Vlad, ești bine?

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Vlad Gherman: Da!  

Cristina Ciobănașu: Te-ai cam bronzat! 

Vlad Gherman: Da!  

Cristina Ciobănașu: În Zanzibar? 

Vlad Gherman: În Zanzibar! 

Ce părere are Cristina Ciobănașu despre apropierea dintre fostul iubit și Oana Moșneagu 

Se pare că fosta iubită a lui Vlad Gherman nu are nimic împotriva apropierii dintre acesta și Oana Moșneagu, ba chiar vede ca fiind o relație cât se poate de normală. Ba chiar cei patru sunt destul de apropiați și cu Cristina Ciobănașu și nu trece o filmare fără să nu râdă copios cu toții. 

Citeste si: Cristina Ciobănașu iubește din nou? Actrița a postat totul pe internet: „Mă fac drăguță, am întâlnire”

„Cris privește relația noastră de prietenie cât se poate de normal. Suntem prieteni și, da, ce-i drept, ne-am apropiat foarte mult toți patru, eu, Mara, Alecs și Vlad, de mai bine de jumătate de an, după ce fiecare a trecut printr-o despărțire. Ne-am sprijinit reciproc. Faptul că am trecut prin perioada aia dificilă împreună ne-a unit. Dar și cu Cris ne înțelegem toți bine, râdem împreună pe set, ne mai povestim, sfătuim”,  a adăugat actrița pentru Viva.ro.  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies