Copii cu dizabilități, bătuți de angajatele centrului de plasament: „Dă-le, să zacă, să te știe de frică! Dă-le la baie, pe furiș”

Copiii cu dizabiități din centrul de plasament Sfântul Andrei au fost bătuți de angajatele de acolo. Sfaturile pe care o femeie i le dădea noii colege sunt de-a dreptul revoltătoare.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Un caz revoltător a ieșit recent la iveală, scandalizând oamenii din România. Se pare cu angajatele unui centru de plasament din Poliești, femeile plătite să aibă grijă de copiii de acolo până când își vor găsi o familie permanentă, le fac viața un calvar. Micuții cu dizablități de la Centrul Sfântul Andrei sunt bolnavi, abandonați de familiile lor și, pe deasupra, bătuți.

Fostul soț al uneia dintre angajate a decis să divorțeze, iar ea a fost obligată să înapoieze telefonul pe care îl avea de la el. Bărbatul a făcut publice conversații cutremurătoare dintre ea și o altă colegă, înregistrate pe telefonul mobil.

„Când dai… nu îi previi. Te uiţi, dai cât poţi şi îi spui: să nu mai strig la tine de două ori că îţi crăp capul. Nu stai să îl priveşti pe copil şi apoi dai”, „De mâine pleacă şeful. Poţi să dai liniştită”, „Dă-le să zacă. Să te ştie de frică. Acum la început. S. îi bate rău. Ai văzut cum ascultă ăia de ea? Dă-le la baie pe furiş”, îi spunea o angajat veche unei colege noi venite.

Citeste si: Ce tragedie! Fetiță de cinci ani, găsită moartă în pat! Ce greșeală au făcut părinții: „Ca părinte, aș fi făcut același lucru”

Citeste si: Un tată și-a violat fiica de 14 ani, după ce mama ei a murit! Copila a rămas însărcinată

„P-ăia i-aş face să nu sufle când aş striga la ei. Dă-le pe furiş. Pe mine nu m-a văzut nimeni până acum o lună şi ceva. Unde îl prindeam îi dădeam. Pe scări când coboram la masă… oriunde. Fă-te ascultată. Uită-te în jur şi dă” (…) „Te obişnuieşti. Tot cu răutate în voce şi în uitătură. Şi nu toţi sunt răi. Codru ăla, restul îi ţin din vorbe. Cât l-am bătut eu pe ăla… dacă ar şti să spună”, a continuat ingrijitoarea cu experienta.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate