Copii sălbatici – Povestea tragică a lui Genie, fata ţinută 13 ani închisă în cameră

Povestea lui Genie – unul dintre cele mai cunoscute cazuri de copii sălbatici – este esenţa celui mai tulburător caz de abuz asupra copiilor întâlnit vreodată. Încă de când era sugar, ea nu a avut parte nici măcar de o atingere omenească prietenoasă. A cunoscut numai abuzul şi teroarea. A fost închisă într-o cameră întunecată cu ferestrele vopsite. Mai mult, nu i s-a permis să audă sau să scoată vreun sunet.

Autor: M. B.
 
Astfel, acest copil sălbatic şi-a dezvoltat abilitatea de a vorbi abia după vârsta de 13 ani. În acel moment, autorităţile au aflat despre abuzurile la care fusese supusă şi au intervenit.
 
Aceasta este istoria tragică a lui Genie, unul dintre acei copii sălbatici ale căror vieţi au fost făcute fărâme. Genie s-a născut în California, Statele Unite, în 1957.
A fost al doilea copil care a supravieţuit, dintr-un total de patru născuţi. Tatălui ei, pe nume Wiley, îi displăceau copiii. Avea un comportament abuziv faţă de membrii familei lui, cărora nu le permitea să părăsească locuinţa. Ura a fost motivul pentru care şi-a transformat fiica într-un copil sălbatic. Tatăl lui Genie crescuse mai mult în orfelinate. Mama acestuia conducea un bordel şi îl vizita foarte rar. Din această cauză, el a acumulat resentimente şi furie.
 
Mama lui Genie era cu 20 de ani mai tânără decât tatăl ei şi suferea de probleme de vedere la un ochi. Acestea au fost urmate de cataracte grave. Din această cauză, a devenit din ce în ce mai dependentă de soţ. Tatălui lui Genie îi displăceau profund copiii, pe care îi considera gălăgioşi. După naşterea ei, el a început să îşi izoleze familia tot mai mult.
Precum copiii dinaintea ei, ea s-a născut cu Rh incompatibil şi cu o greutate foarte scăzută. Când avea 20 de luni, tatăl a decis să îşi mute familia în casa mamei lui. O ţinea legată timp de 13 ore pe zi de oala în care îşi făcea nevoile. Apoi, îi punea un scutec seara şi o punea într-un sac mic de dormit, imobilizându-i membrele. O hrănea cu mâncare pentru copii, cereale, ouă fierte moi şi lichide.
După ce bunica din partea tatălui a murit lovită de o maşină, tatăl fetei a devenit şi mai antisocial şi abuziv.
 
Bărbatul a continuat să impună restricţii stricte în ceea ce privea „emiterea de sunete”. A refuzat să deţină un radio sau un televizor. Aproape că nu le permitea niciodată fiului şi soţiei să vorbească, mai ales când se aflau lângă Genie. Îi pedepsea de câte ori vorbeau fără permisiunea lui.
Wiley îşi obliga fiul să o abuzeze pe Genie în acelaşi mod în care o abuza el însuşi. Îi dădea atât de puţină mâncare, încât la vârsta de 13 ani fata arăta de parcă ar fi avut şase sau şapte ani. Noaptea, în jurul orei 23.00, ori de câte ori era posibil, mama ei îi strecura mâncare. Acest lucru a făcut-o pe fată să dezvolte un program de somn anormal.
 
 
Citeşte continuarea pe INCREDIBILIA.RO. 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Lili Sandu vrea să se căsătorească cu iubitul cu 12 ani mai tânăr şi să-i dăruiască un copil! Ce a declarat vedeta

Horoscopul sanatatii: puncte vulnerabile pentru fiecare zodie

Poveste adevărată: Formează un cuplu, deşi sunt fraţi. Mărturii şocante: "De ce nu pot face sex cu fratele meu?"

Horoscop Zilnic Miercuri 14 Aprilie 2021: Unii nativi ar putea experimenta stări tensionate și stresante, precum Racii

Cutremur total: Veţi avea un război în Europa între două armate foarte formidabile

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Omenirea, în mare pericol! Avertismentul serviciilor de informații din SUA despre pandemie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies