Copiii Ilenei Ciuculete nu cred în existența pandemiei de coronavirus! Fata de suflet a cântăreței e de acord cu fiul acesteia: “Așa cred și eu, e vrăjeală totală”

Copiii Ilenei Ciuculete nu cred în existența pandemiei, considerând că este o conspirație mondială.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Copiii Ilenei Ciuculete nu cred în existența pandemiei care, până pe 6 aprilie, a provocat infectarea a 1,3 milioane de oameni și decesul a aproape 70.000 în întreaga lume. Mugurel Sfecu, fiul cel mare al cântăreței de muzică populară care a decedat în 2017, a postat pe pagina sa de facebook un material intitulat „Manipulare organizată, pandemie inexistentă. Treziți-vă”. (vezi cum vrea să se îmbogățească fiul lui Nicolae Guță în timpul pandemiei)

Citeste si: Pink, infectată cu coronavirus: "Oamenii trebuie șă știe că această boală..."

Citeste si: Orban, declarații despre vârful epidemiei. „Trebuie să fim în gardă și să nu ne relaxăm”

Citeste si: Este cel mai mare anunț. PNL îndeplinește visul tuturor românilor - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Carmen Harra a prevăzut pandemia de coronavirus. Ce spunea că se va întâmpla cu România

“Așa cred și eu, e vrăjeală totală”, a postat Codruța Floricel, cea pe care Ileana Ciuculete a numit-o „fata mea de suflet”, prietenă de familie a fiilor lui Ciuculete. „Nu mai funcționează creierul, conduce televizorul, cam ăsta este adevărul în zilele noastre. Oamenii superficiali sau fără nicio cultură cred TOT, absolut TOT ce se spune la televizor şi se grăbesc să-i urmeze „sfatul“. Ultima manipulare mizerabilă este cea a unei PANDEMII INEXISTENTE!”, se scrie în material.

Copiii Ilenei Ciuculete nu cred în existența pandemiei de coronavirus:  „Nu mai funcționează creierul"

Motivul manipulării este, pe lângă motive economice, sustragerea atenƫiei populaƫiei de la probleme cu adevarat grave pe care le trăim. Şi funcƫionează, până acum! De anul trecut a „prezis“ mass-media și o criză financiară globală, deci este de așteptat… ce?”, a mai notat autorul articolului cu care Mugurel Sfecu este de acord.

„Din cauza naivității, dezinformării, prostiei, comodității, laşităƫii multora a ajuns ƫara noastră, unde a ajuns, pentru că oamenii se lasă conduși și manevrați de televizor și NU de propriul creier.”, se mai arată în articolul apreciat de Mugurel Sfetcu și Codruța Floricel.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

În Decembrie trebuie să faci aceste lucruri ca să-ți meargă bine în 2021

Un celebru prezentator din România dă o veste bombă. A divorțat

Rețetă: Cea mai delicioasă ciorbă cu carne de pui: Evită greșeala făcută de toate gospodinele prin care ciorba devine toxică

Fiul Ilenei Ciuculete cântă la pian în timpul izolării la domiciliu: „Ceva mai trist, precum sunt zilele acestea!” VIDEO

Speriată de coronavirus, fata de suflet a Ilenei Ciuculete nu mai venit să se reculeagă la cimitir, la 3 ani de la moartea cântăreței! Se pare că nici băieții cântăreței nu au...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies