Copiii lui Cristi Borcea cu Alina Vidican, vacanță perfectă cu bunica Mariana FOTO

În lipsa părinților, Gloria și Alexandru, copiii Alinei Vidican cu Cristi Borcea, au avut parte de o vacanță perfectă în compania bunicilor materni.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

În lipsa părinților, Gloria și Alexandru, copiii Alinei Vidican cu Cristi Borcea, au avut parte de o vacanță perfectă în compania bunicilor materni. Mama Alinei, Mariana, s-a ocupat de tot ce aveau nevoie cei mici, ducându-și nepoții la piscină și făcându-le toate poftele.

Citeste si: S-a aflat când va ieşi Cristi Borcea de la închisoare: „Dacă nu va călca pe bec, ar avea şanse mari de a fi eliberat la data stabilită”

Citeste si: Probleme în afaceri pentru Alina Vidican, fosta soţie a lui Cristi Borcea? Restaurantul din Miami, în încurcătură

Și Gloria, și Alexandru, nu și-au mai văzut tatăl de când acesta a fost reîncarcerat, ultima vacanță făcută împreună cu tatăl lor fiind aceea de iarnă, când toți copiii lui Borcea au petrecut împreună Revelionul la Poiana Brașov. 

fara descriere

După divorțul de Alina Vidican, care a păstrat o parte din afacerilor fostului ei soț, Cristian Borcea s-a căsătorit cu fostul fotomodel Valentina Pelinel, cu care are deja trei copii. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate