Copiii lui Gheorghe Dincă nu mai vor să audă de el! Ce mesaj i-au transmis tatălui lor

Copiii lui Gheorghe Dincă nu vor să mai țină legătura cu tatăl lor, până nu află verdictul final în cazul crimelor din Caracal.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Gheorghe Dincă a ajuns unul dintre cei mai mediatizați infractori din România la momentul actual, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu. În plus, o altă femeie a povestit cum a fost batjocorită de el, iar o poșetă găsită în mașina lui arată că ar mai putea exista și o altă victimă.

fara descriere

Gheorghe Dincă, abandonat în arest

Conform unor surse din preajma familiei lui Gheorghe Dincă, acesta ar fi fost amandonat și de familie. Copiii și soția presupusului criminal din Caracal nu vor să mai audă de el, dacă este adevărat că el le-a ucis pe cele două adolescente.

„Fiica și băieții lui refuză să-l viziteze în arest. Toți așteaptă finalul anchetei. Dacă va fi, în cele din urmă, găsit vinovat, copiii nu vor să mai audă de el. Îl vor uita definitiv, i-au și transmis un mesaj scurt: «Să nu ne mai cauți dacă se va demonstra că le-ai ucis pe cele două fete». Acesta este motivul pentru care, momentan, Gheorghe Dincă nu a fost în contact cu copiii lui”, a declarat un aoropiat al familiei lui Gheorghe Dincă, pentru Cancan.

Citeste si: Alexandru Papadopol i-a furat nevasta mentorului său! Ar fi avut o relație cu Adriana Titieni, înainte ca ea să se despartă de soț

Citeste si: O altă fată, victima lui Gheorghe Dincă! Ce s-a descoperit în mașina "criminalului din Caracal" schimbă tot

Soția infractorului locuiește de mulți ani în Italia, cu trei din cei patru copii pe cae îi are cu Gheorghe Dincă. Ea l-a vizitat pe acesta și i-a dus haine, dar așteaptă și ea concluzia finală a magistraților, în cazul care a zguduit România.

„A fost la el, i-a adus niște haine, și atât. La rândul ei, așteaptă finalizarea anchetei. Femeia este, pur și simplu, șocată de ultimele evenimente”, a declarat aceeași persoană pentru sursa mai sus citată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate