Copiii lui Sile Camataru nu renunta la gandul sinuciderii! "Vrem ca anumite persoane sa nu mai poata dormi noaptea"

Nicoleta Balint a dezvaluit ca ea si fratii ei nu au de gand sa renunte la sinucidere, daca tatal lor nu va fi eliberat.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierefara descriereFiica lui Sile Camataru crede ca el este nevinovat, asa ca nu are de ce sa fie inchis. Nicoleta sustine ca se gandeste sa se omoare.

"Susţin în continuare acest lucru şi eu şi fraţii mei. Dacă în această viaţă nu am avut ocazia să ne bucurăm unii de alţii, poate în altă viaţă va fi altfel. Pe măsură ce-am crescut am înţeles cum funcţionează sistemul în România şi că suntem influenţaţi de nişte oameni care fac jocul. Toată copilăria mea mi-am dorit să ducem o viaţă normală. 10 ani am stat fără tatăl meu.

Prima dată l-am vizitat pe tata în închisoare la 12 ani. Simţeam că nu mai voiam să se termine vizita. Ultima dată l-am văzut luni şi ne-a spus tata că ne iubeşte foarte mult şi că noi îi dăm putere să meargă mai departe. Tatăl meu a fost arestat numai în campaniile electorale. Noi suntem folosiţi, iar tata este un personaj creat să facă vâlvă. Dacă o să fac lucrul ăsta îl voi face ca nişte oameni să nu mai poată dormi noaptea. Ei nu sunt Dumnezeu să se joace cu viaţa noastră. Ei (n.r. - anchetatorii) se contrazic pe probele aduse de ei"
, a spus Nicoleta Balint la Antena Stars.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate