Copiii Ruxandrei Dragomir fac sport de mare performanță! Băiatul Filip joacă fotbal la Viitorul lui Hagi, fata Diana practică tenisul la nivel înalt FOTO

Fosta mare campioană la tenis Ruxandra Dragomir (46 de ani) este foarte implicată în cariera sportivă promițătoare a celor doi copii, Filip și Diana.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Fosta mare campioană la tenis Ruxandra Dragomir (46 de ani) este foarte implicată în cariera sportivă promițătoare a celor doi copii, Filip și Diana. Până nu demult cea mai bună prietenă a Elenei Udrea, Dragomir s-a concentrat în ultimii ani pe cariera celor doi copii ai săi, Filip și Diana. Dacă băiatul a ales fotbalul, fata încearcă să-i calce pe urme mamei, sfertfinalistă la Roland Garros în 1997, fiind o foarte talentată jucătoare de tenis la categoria ei de vârstă, 13 ani. 

Citeste si: Gică Hagi a lansat un atac devastator la Radu Mazăre: „Ați văzut cum arată Constanța? S-a renovat vreo școală generală, un teatru? N-au existat 20-50 de milioane să se renoveze un spital?”

Citeste si: Ionuţ Radu şi-a tras maşină de 250.000 de euro! Căpitanul României U21 are un salariu uriaş! FOTO

Băiatul, Filip Ilie, este la 17 ani împliniți pe 15 iulie o mare promisiune a fotbalului românesc. După ce a jucat câteva partide în tricoul celebrei echipe Bayern Munchen, puștiul Ruxandrei Dragomir a ales să semneze anul trecut cu Viitorul Constanța, clubul lui Gheorghe Hagi.

fara descriere

Citește CONTINUAREA pe știrilekanald.ro! 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate