Copil abandonat într-un scaun de mașină, pe marginea drumului! Un curier a reușit să îl salveze

Copilaș abandonat într-un scaun de mașină, pe marginea drumului, în Texas.

Copil abandonat într-un scaun de mașină, pe marginea drumului! Un curier a reușit să îl salveze
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Un copil a fost abandonat într-un scaun de mașină, pe marginea drumului, în Houston, Texas. Un livrator, care trecea în acele momente prin locul respectiv, a făcut o descoperire șocantă. 

Un băiețel de trei ani, abandonat împreună cu câinele său, într-un cimitir. Totul s-a întâmplat înainte de Crăciun

Șoferul, care mergea spre o livrare în Houston, Texas, a descoperit că pe marginea drumului se afla un copil abandonat într-un scaun de mașină. Juan Carlos Flores l-a luat imediat pe cel mic de pe marginea drumului și l-a dus la cea mai apropiată casă din apropiere, unde i-a dat apă și hrană, până la sosirea polițiștilor. 

„Când l-am văzut pe acel copilaș mi-a venit să plâng! Cum de l-a lăsat inima să lase așa un copil, pe marginea drumului”,  a spus șoferul, potrivit  abc13.com.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Juan Carlos Flores și-a continuat drumul, iar când s-a întâlnit cu polițiștii pe drum, i-a ajutat să ajungă cât mai repede la cel mic. În acest mod, livratorul a aflat faptul că micuțul fusese lăsat în locul respectiv, după ce mașina în care se afla a fost furată de sub privirea părinților. 

Bebelușul abandonat a stat 20 de minute pe marginea drumului

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care hoțul îl lasă pe copil pe marginea drumului și își vede în continuare de drum. 

Citeste si: Bebelușul abandonat într-o pungă, în Capitală, chiar înainte de Crăciun, a supraviețuit și este pregătit pentru adopție: „Este bine, a luat în greutate!” Ce nume i-au pus medicii

Copil abandonat într-un scaun de mașină, pe marginea drumului! Un curier a reușit să îl salveze
Copil abandonat într-un scaun de mașină, pe marginea drumului! Un curier a reușit să îl salveze

”Copilul a stat acolo aproximativ 20 de minute și multe mașini au trecut pe lângă el fără să oprească.

E tulburător, sunt și eu mamă”,  a spus femeia care le-a oferit polițiștilor imaginile prețioase cu momentul în care copilul a fost abandonat.

După un moment de panică extremă, micuțul a ajuns în grija părinților, iar persoana care a furat mașina a fost identificată și a ajuns pe mâna polițiștilor. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bebelușul abandonat într-o pungă, în Capitală, chiar înainte de Crăciun, a supraviețuit și este pregătit pentru adopție: „Este bine, a luat în greutate!” Ce nume i-au pus medicii

O tânără abandonată la naştere s-a îndrăgostit de tatăl biologic: „M-am culcat cu el, deși știam că sunt fiica lui”

O fetiță de 8 ani a fost abandonată de părinții ei într-o benzinărie, pentru că era prea obraznică. Copila a fost găsită cu un bilet în care mama ei motiva gestul revoltător....

S-a aflat adevărul despre relațiile lui Dan Bittman

Se închid școlile din nou!? Decizia premierului Florin Cîțu

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Ministerul Sănătătii a hotărât. Ce restricții vor avea elevii. Au apărut contradicțiile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies