Copil de 12 ani, găsit înjunghiat de 30 de ori și cu organele genitale tăiate: „Nu am văzut în viața mea așa ceva”

Cazul unui copil ucis a reușit să îi șocheze chiar și pe anchetatori.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Diego Roman, un copil în vârstă de numaiu 12 ani, a reușit să îi îngrozească pe anchetatori, care spun că nu au mai văzut niciodată în viața lor un lucru mai înspământător.

Poliția investighează cazul lui Diego Roman, un copil în vârstă de 12 ani care a fost găsit ucis cu peste 30 de lovituri de cuțit. În plus, micuțul avea organele genitale tăiate și semne de încercări de tranșare a cadavrului.

Citeste si: Fratele lui Alex Zănoagă a fost nevoit să renunțe la activitatea pe care o adora cel mai mult! Cum a reușit o accidentare să-i spulbere visul

Citeste si: Jador, dat de gol de Ella! De ce a sunat-o la patru dimineața: „Nu mai zice...”

Citeste si: O cunoscută artistă are cancer de sân: „Am primit un cadou nedorit de ziua de naștere”

Corpul mutilat al copilului a fost găsit în Recreo, în provincia Santa Fe din nordul Argentinei, la scurt timp după ce miercuri a fost dat dispărut.

Potrivit datelor preliminare, copilul, pe care îl cheamă Diego Roman, a avut parte de o moarte extrem de violentă, care i-a șocat chiar și pe anchetatori. Oamenii legii spun că nu au mai văzut un asemenea caz, deși s-au ocupat de peste 3000 de cazuri.

Mai mult decât atât, băiatul avea și organele genitale tăiate. Unul dintre cei care s-au ocupat de autopsie, Pascual Pimpinela, a dezvăluit:

„Am efectuat mai mult de 3000 de autopsii în cariera mea și nu am văzut în viața mea un caz ca acesta. Nu am văzut așa ceva. Pentru mine, este un caz unic și care merită o investigație științifică”.

Cine e bănuit de teribila crimă

 

Copilul a fost văzut pentru ultima oară în timp ce se ducea spre școală. Investigatorii cred că băiatul a fost ucis, apoi corpul său a fost abandonat. Nu au fost efectuate arestări. Mama băiatului, Maria, îl bănuiește pe tatăl copilului pentru crimă.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate