Copil de 9 ani, găsit mort în casă în Cluj! Mama lui l-a ucis în bătaie! Femeia a fost arestată

Caz șocant în Cluj-Napoca. Sâmbătă noapte un copil de 9 ani a fost găsit mort în casă, iar mama lui este acuzată că l-a ucis în bătaie.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Mama băiețelului, în vârstă de 36 de ani, a fost arestată preventiv duminică în acest caz.

Femeia a recunoscut crima, însă nu a dat nicio explicație pentru gestul ei șocant, informează Libertatea.

Mama copilului de 9 ani a fost reţinută de poliţişti ieri la prânz, fiind ulterior prezentată magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a decis ieri ca femeia să fie arestată preventiv. Rezultatele necropsiei au arătat că „moartea copilului a fost una violentă şi a survenit ca urmare a agresiunilor suferite”, potrivit IPJ Cluj. 

fara descriere

Băiatul găsit mort mai avea un frate geamăn, care ar fi fost și el agresat, și un al treilea frate, de 10 ani, care nu a fost lovit.

”Cei doi copii, unul dintre gemeni, în vârstă de 9 ani, și fratele mai mare, în vârstă de 10 ani, au fost preluați cu plasament cu regim de urgență la Centrul Gavroche. Sunt sub ocrotirea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului. Din colaborarea noastră cu colegii de la Poliție știm că mama este principalul suspect. Aceasta a fost reținută. Noi ne asigurăm că cei doi băieți primesc acum suport de specialitate. Au fost consultați și pe UPU. Băiețelul, geamănul, prezintă echimoze pe torace și pe membrele inferioare și superioară. Noi o să respectăm recomandările medicilor, monitorizăm starea de sănătate a celor doi copii și de luni vor urma program de consiliere psihologică urmare a evenimentului traumatizant la care au fost expuși în familie. Orice copil care asistă la astfel de evenimente este normal să fie speriat. 

Ei știu că fratele este decedat, dar mai mult nu pot spune. Este clar că este un eveniment de traumă majoră în familie”, a declarat Alina Chiorean, Șef Serviciu Direcţia Generală de Asistenţă Socială si Protecţie a Copilului Cluj, pentru stiridecluj.ro.

Sursa foto: stiridecluj.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate