Copil de doi ani, în comă după ce a fost mușcat de o căpușă! Ce boală gravă a făcut

Jackson a fost mușcat de o căpușă, iar lucrurile au luat o întorsătură dramatiocă. Copilul de doar doi ani a intrat în comă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Jackson Oblisk, un băiețel din Kentucky, a fost la un pas de o tragedie după ce a fost mușcat de o căpușa. Mamam copilului nu s-a îngrijorat prea tare la început, ci a îndepărtat insecta și nu s-a mai gândit la incidentul respectiv.

Nu a trecut mult, însă, și copilul a făcut febră. Începuse să se simtă din ce în ce mai rău și nu mai avea deloc poftă de mâțncare. Când temperatura corpului lui a ajuns la 40,5 grade Celsius și i-a apărut pe piele o erupție de culoare rox, mama lui Jackson și-a dat seama că ceva era în neregulă cu fiul ei., L-a dus de urgență la spital, iar medicii s-au gândit că băiețelul ar fi putut suferi de febra „Rocky Mountain”, o boală pe care o au doar 20.000 de oameni, în toată lumea. Testele efectuae de aceștia au confirmat diagnosticul.

Citeste si: Eleva eliminată din BAC, după ce i-a sunat telefonul în timpul examenului! În instanță, fata a câștigat procesul

Citeste si: Alexandru Cumpănaşu: „Vrem să ajutăm procurorii. Vom avea o echipă independentă de investigatori”

Citeste si: Prietenul lui Gheorghe Dincă ascunde un trecut tulburător! Legătura neștiută dintre el și criminalul din Caracal

fara descriere

Micuțul a intrat în comă. Din fericire, însă, eforturile cadrelor medicale au dat roade. Starea lui s-a îmbunătățit și a părăsit deja spitalul.

Doar 3000 de cazuri de febra „Rocky Mountain” sunt găsite în America, iar dintre acestea, 60 la sută se găsesc doar în Arkansas, Missouri, North Carolina şi Tennessee. Erupțiile roz pe piele, temperatura ridicată, durerile puternice de cap, starea generală de rău și senzația de greață pot fi simptomele acestei boli.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate