Copilul de 7 ani dispărut miercuri în Capitală a fost găsit pe Bulevardul Timişoara

Copilul de 7 ani dat dispărut după ce plecat, miercuri, din curtea unei grădiniţe aflate în Sectorul 6, a fost găsit de poliţişti în jurul orei 19.00, plimbându-se singur pe Bulevardul Timişoara, şi dus la Secţia 25 Poliţie.

Distribuie pe:

fara descriereLa secţie, au fost chemaţi reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sector 6, conform procedurii.

Copilul venise cu mama lui la Grădiniţa nr. 210 din cartierul Drumul Taberei, de unde urmau să o ia acasă pe sora acestuia. Femeia a intrat în grădiniţă şi l-a lăsat pe băiat să se joace în curte, aşa cum, de altfel, ea obişnuia să facă. După puţin timp, mama a revenit în curtea grădiniţei, însă băiatul nu mai era acolo. Femeia a sunat imediat la 112, iar poliţiştii au intervenit imediat, inclusiv cu un câine de urmă, au declarat  oficiali din Poliţie conform Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB), Marian Banu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că a aflat despre acest incident de la directorul Grădiniţei 210. "Nu este problema grădiniţei, este problema părintelui, mama lăsându-l nesupravegheat pe copil", a spus Banu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate