Copilul tău merită o petrecere fantastică de ziua lui

Autor: Redactia WOWbiz

La ziua de naștere a copilului, cadourile au desigur rolul lor și vor fi întotdeauna bine primite, însă lucrurile care contează cu adevărat sunt amintirile frumoase, distracția, prezența celor mai buni prieteni alături de sărbătorit și întâmplările amuzante. Dacă de obiecte, jucării, dispozitive electronice sau hăinuțe se poate bucura un timp, de momentele deosebite își va aduce aminte toată viața și va aprecia și la maturitate organizarea unor petreceri fabuloase, de care părinții s-au ocupat în detaliu. The Clouds loc de joacă copii exclusivist din sectorul 1 al Capitalei are toate elementele necesare unei petreceri memorabile.

Locul de joacă select în care vedetele organizează petrecerile copiilor

Viața vedetelor nu este întotdeauna ușoară, atenția constantă din partea publicului și cercul de cunoștințe în care se învârt impunând anumite standarde privind evenimentele private, care trebuie deopotrivă împăcate cu viața de familie și calitatea de părinte responsabil. În ceea ce privește petrecerile aniversare ale copiilor, multe dintre vedetele din Capitală au găsit soluția organizării unei petreceri cu stil, într-un cadru select. 

La The Clouds, locul de joacă exclusivist în interior, cei mici pot profita la maximum de activitățile antrenante, de jucării și de un decor atractiv, distrându-se cu prietenii. Părinții lor se pot relaxa, pot discuta și pot savura preparatele delicioase, pregătite cu măiestrie de apreciatul chef Ovidiu M. 

Și copilul tău își poate serba ziua de naștere în locul de joacă preferat al vedetelor

Locul de joacă în interior din sectorul 1 al Bucureștiului oferă toate condițiile de găzduire a unei petreceri fantastice de ziua de naștere a copilului tău, în același cadru în care au loc cele mai reușite petrecere aniversare ale copiilor vedetelor. Acest lucru presupune închirierea exclusivă a spațiului pentru o perioadă de 3 ore, cu posibilitate de prelungire, pentru un număr maxim de 20 de copii și 20 de adulți.

În acest interval, copiii se vor bucura de un program antrenant de jocuri interactive, de un animator costumat în personajul preferat din basme sau filmele de animație și de toate facilitățile oferite în spațiul magic de la The Clouds. Le stau la dispoziție căsuța fermecată cu prieteni pufoși, piscina cu bile, panoul interactiv Knoocker ce combină lumea virtuală cu activitatea fizică reală, complexul de cățărare și multe alte jucării interesante. 

Nu lipsesc accesoriile de petrecere, un meniu sănătos, fotografii pentru a imortaliza evenimentul, piniata și un număr de magie. Posibilitățile de personalizare sunt nelimitate și se stabilesc cu gazdele la rezervarea datei.

Localul respectă toate regulile de siguranță pentru joaca la interior, dispunând și de un supraveghetor calificat. Copii se vor descălța de pantofii de exterior pentru a păstra o igienă corespunzătoare în spațiul de joacă. Toate facilitățile sunt amenajate astfel încât să fie atractive și sigure pentru copii, oferindu-le o experiență de neuitat.

Nu în ultimul rând, The Clouds este un loc de joacă atât de popular și pentru faptul că oferă părinților posibilitatea relaxării într-un spațiu separat, cu bar și mese, amenajat astfel încât toate categoriile de invitați să poată petrece momente de neuitat, în timp ce copiii, protagoniștii petrecerii, se distrează de minune într-un decor magic

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

De ce nu ar trebui să ignori semnele de avertizare ale ecranului telefonului tău: Ce să faci când apar pete, linii sau alte probleme

Ai un stil de viață sedentar? Iată cum poți schimba acest lucru

Cel mai scump barbut. Ce a pățit acum ucigașul interlopului Emi Pian. Filmul unei crime care a zguduit lumea interlopă

Primele declarații ale lui Dinu Maxer, după ce Deea Maxer a spus că este violent verbal: „Nu am fi prins 17 ani”

Calendar ortodox 31 mai 2023. Ce sărbătoare este miercuri?

„Mi-e dragă fata aceea.” Cum a reacționat Gina Matache, după ce Răzvan Miheț a apărut la nunta lui Smiley alături de Sore

Horoscop mâine, 31 mai 2023: Gemenii au parte de o zi cu ghinion. Racii primesc vizita unor prieteni vechi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies