Copilul unei familii din Satu Mare a murit la patru zile după naştere. Mesajul sfâşietor al tatălui

Dorian, bebeluşul unei familii din municipiul Satu Mare, care se născuse în urmă cu doar patru zile, a murit. Bebeluşul s-a stins în urma unor complicaţii la inimă, de care nimeni nu a ştiut până când nu a apărut pe lume.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Micuţul s-a stins astăzi la un spital de copii din municipiul Oradea.

„Dumnezeu să te odihnească iubirea mea mică. Trei zile m-ai făcut cel mai fericit tătic din lume şi am vrut să fac tot pentru tine, însă Dumnezeu a vrut să fii lângă el, frumuseţe mică!”, a fost mesajul sfâşietor al tatălui micuţului, transmis pe Facebook.

Soţii Săvianu au devenit părinţi în data de 6 ianuarie. Din păcate fericirea de a deveni părinţi le-a fost umbrită după naştere, atunci când au aflat de problemele micuţului. La naştere băieţelul a părut perfect sănătos, însă în urma unor controale amănunţite nou-născutul a fost diagnosticat cu malformaţii pe cord. Ek trebuia operat în două săptămâni pentru a avea o şansă la viaţă.

Sute de oameni s-au alăturat eforturilor de salvare a lui Dorian, fiind donaţi peste 23.000 de euro doar pe Facebook, la care s-au adăugat donaţiile în conturile bancare ale familiei Săvianu. Familia avea nevoie de 100.000 de euro, bani necesari pentru o operaţie care trebuia efectuată în străinătate. 

Una dintre prietenele de familie chiar reuşise să ia legătura cu un chirurg celebru din Budapesta, care acceptase acest caz. Din nefericire, micuţul s-a stins înainte de a fi transferat în străinătate şi operat.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: