Corina Caprioriu nu a renuntat la lupta pentru aurul olimpic in judo.La Grand Slam-ul de la Abu Dhabi ea a ocupat locul trei!

O medalie de bronz. Acesta este rezultatul obtinut de Corina Caprioriu, la Grand Slam-ul de Judo, organizat de Federatia Internationala, la Abu Dhabi. Cum ne apropiem deja de finalul acestui an, vicecampioana olimpica de la Londra, din 2014, a explicat pentru WOWbiz.ro care au fost plusurile si minusurile acestui an.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereWOWbiz.ro Cateva medalii , chiar daca nu foarte multe asa cum ne-ai obisnuit, reprezinta un bilant bun pentru 2014?

Chiar daca inceputul anului nu a fost unul asa cum l-am visat eu, se vede traba ca , acum, spre finalul sezonului mi-am revenit si asta inseamna ca sunt pe drumul cel bun. Aceasta medalie de bronz cucecrita la Abu Dhabi este a doua, consecutiva, in decurs de doua saptamani, ceea ce inseamna un lucru bun.

Cum iti explici aceasta diferenta destul de mare de rezultate intre inceputul anului si finalul lui?

Daca e sa dau timpul inapoi, cred ca micile mele framantari au inceput dupa Jocurile Olimpice de la Londra. Atunci am facut o pauza destul de mare, iar cand m-am reapucat de judo, presiunea medaliei de argint de la Londra s-a simtit destul de mult pe umerii me. Intr-un fel am cazut psihic. Acum mi-am regasit stilul si acea rautate benefica si necesara pe care trebuie sa o am pe tatami. De fapt totul tine de ambitie, de daruire.

Tu si Andreea Chitu sunteti varfurile de lance intr-un sport care obliga foarte mult, la performante notabile. E greu?

Suntem niste fete care avem acea maturitate sportiva. Stim ce vrem . Ne dorim mult medaliile de aur, la toate competitiile

Pe facebook, apareti amandoua, ba la film,ba la teatru , ba in oras. Sunteti ca doua surori. Asa va petreceti timpul liber ?

De foarte multe ori incercam sa ne facem un program asemanator. Mergem la film impreuna, iesim la un suc, incercand astfel sa mai iesim putin din programul de antrenament care este destul de solicitant.Programul este strict pentru toate componentele lotului. Nu conteaza numarul medaliilor pe care le-ai obtinut. Acelea sunt deja istorie. Conteaza ce facem in viitor. Si pentru asta trebuie sa respectam acest program de cantonament.

Se poate schimba argintul de la Londra intr-un aur la Rio?

Va dati seama ca asta imi doresc cel mai mult. Dar chiar daca nu voi putea obtine o medalie de aur si voi fi insa pe podium pentru mine va fi o realizare.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate