Corina Caragea, dezvaluiri surprinzatoare! Detalii inedite despre viata ei dincolo de pupitrul stirilor sportive

Corina Caragea a aparut in numarul din decembrie al revistei “Beau Monde” si a vorbit despre stilul vestimentar pe care il abordeaza, dar si despre titulatura de “fashion victim” care i se atribuie printre prezentatoarele de stiri sportive.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereVedeta de la PROTV a pozat pe coperta, intr-o rochie Chloe, in valoare de 9000 de lei, dar sustine, surprinzator, ca hainele scumpe nu sunt o prioritate pentru ea.  "Imi cumpar hainele de care am nevoie, nu am acest moft – al shoppingului. Am haine de calitate si care mi se potrivesc, nu ma intereseaza eticheta (pe care o si tai intotdeauna), ci calitatea. Iar in privinta banilor, ii dau pe vacante, acesta este moftul meu. Nu a reusit vreo rochie sa imi ia mintile pana acum", a declarat Corina Caragea in publicatia glossy.

Cu toate acestea, bruneta atrage numeroase priviri cu tinutele si stilul sau la evenimentele mondene, motiv pentru stilisti de a avea cuvinte de lauda pentru ea. "Sunt unele creatii care imi plac, insa doar in poze. Nu am o lista de preferinte pentru ca nu imi foloseste la nimic. Hainele avangardiste nu sunt pentru mine, eu sunt conservatoare si consider ca daca merg pe cartea simplitatii nu am cum sa dau gres. Moda este trecatoare, stilul ramane. Iau din moda numai ceea ce mi se potriveste, nu ii devin sclava. Nici nu imi place sa ies in evidenta cu hainele de pe mine sau să fiu trend setter. Sunt destui altii", a mai adaugat Corina in "Beau Monde".

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate