Corina Chiriac este revoltata ca fotografia ei apare intr-o reclama pentru produse de slabit, fara sa i se fi cerut acordul: „Eu nu recomand nimic, asta este o mizerie, un abuz ordinar!

Numele si fotografia Corinei Chiriac au fost folosite intr-o reclama care a circulat pe site-urile de socializare.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Corina Chiriac este foarte activa pe internet, iar zilele trecute a descoperit o reclama care circula pe facebook, cu o fotografie mai vechea de-a sa, sub care solista recomanda un produs pentru slabit. „Slabeste usor! Afla produsul! Corina Chiriac recomanda!”, suna reclama. (vezi cati bani castiga Corina Chiriac din muzica)

Revoltata pentru ca nu i s-a cerut acordul pentru folosirea imaginii sale, celebra cantareata de muzica populara a rabufnit. „Doamnelor si domnilor, eu nu recomand nimic. Asta este o mizerie! Nu va luati dupa acest anunt. Numele si fotografia sunt folosite fara cunostiinta sau voia mea. Este un abuz ordinar”, a postat Corina Chiriac.

„Nu stiu cine este Andreea Iordache dar va promit ca aflu. Recomand celor care au facut aceasta postare sa scoata repede, dar repede, fotografia si numele meu. Altfel, va dau in judecata”, a mai scris Corina. Speriati, probabil, de avertismentele cantaretei, cei care i-au folosit imaginea au sters ulterior pagina cu pricina.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate