Corina, despre un al doilea copil: "Îmi doresc, dar deocamdată...."

Corina Bud a declarat la Kiss FM că lansează un nou single, al cărui nume nu a fost încă stabilit, şi că, deşi îşi mai doreşte un copil, nu se grăbeşte deocamdată să-i aducă un frăţior sau o surioară lui Robin.

Distribuie pe:

fara descriere"A fost un an foarte plin, am avut foarte multe concerte. Jumătate din an am fost răcită, pentru că, umblând atât de mult, e mai greu cu imunitatea”, a mai spus invitata.


Corina a fost întrebată cum menţine echilibrul între viaţa personală şi cea profesională. „Timpul cel mai preţios e cel petrecut lângă Robin. Mă organizez în aşa fel încât să nu lipsesc nicio zi de lângă el, în special în timpul săptămânii”, a declarat ea.

Invitata a povestit că, deşi ar fi vrut, nu mai are fraţi şi surori şi că în copilărie îşi dorea să devină actriţă şi cântăreaţă. „Am foarte mari emoţii la fiecare eveniment important şi nici n-as putea trăi fără aceste emoţii. Mi-am dorit de mică să cânt şi, chiar dacă între timp am făcut Managementul şi Dreptul, n-am renunţat la visul meu şi uite că acum fac ce-mi place, ce mi-am dorit. Am început cu canto şi am fost norocoasa să am un hit încă de la început, 'Noi doi'”, a afirmat Corina.

„Mă simt foarte bine în pielea mea, am foarte mulţi oameni frumoşi în jurul meu şi tot ce-mi doresc este să fiu sănătoasă şi energică şi să vă fac şi pe voi fericiţi cu muzica mea”, le-a spus Corina ascultătorilor Kiss FM.

Invitata a fost întrebată cum reuşeşte să se menţină atât de frumoasă. „Încerc să fiu cât mai pozitivă. Am o familie frumoasă, un băieţel superb, care mă face tare fericită... Frumuseţea vine din interior”, a explicat ea la Kiss FM.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate