Corina i-a inrosit spatele lui Dorian Popa! Iubita lui a fost geloasa!

Corina Bud si Dorian Popa au lansat marti dimineata la matinalul Kiss FM piesa 'Nimeni altcineva'. Cei doi au cantat live noul single si au raspuns intrebarilor puse de realizatorii Sergiu si Andrei, care au aflat cateva amanunte picante despre colaborarea acestora.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descrierePentru ca artista a scos in aceasta vara melodia 'Autobronzant', Andrei a intrebat-o daca n-ar fi de acord sa lanseze si o varianta de iarna cu versurile: 'Tu imi dai aripi ca un energizant / Sarutul tau pe pielea mea e antiderapant'. Tot Andrei a le-a oferit ideea pentru numele unei viitoare trupe, daca cei doi se vor hotari vreodata sa formeze una impreuna: Dorina, pe modelul Brangelina.fara descriere

Corina le-a povestit ascultatorilor Kiss FM cum a ajuns sa colaboreze cu Dorian, mentionand ca le-a cerut parerea membrilor echipei sale. „Cand au auzit dansatoarele: 'Maaamaaa, Dorian?!'”, a spus ea, relatand ca filmarea videoclipului a durat doua zile. „Dorian a tinut cam 48 de ore 49-50 de kilograme in carca. Dar e foarte disciplinat si foarte harnic si asta e rezultatul – un clip pe masura” a declarat Corina. Artista a marturisit ca i-ar placea sa incerce si cu cei doi realizatori Kiss FM niste pozitii acroyoga.

Citeste materialul integral pe replicavedetelor.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate