Corina: "Iubitul meu mi-a furat inima cand eram in clasa a 11-a, la 16 ani" - VEZI unde au iesit pentru prima data

Reinventandu-se cu fiecare nou single, Corina vine astazi cu o piesa intr-un stil cu totul aparte - Miss Boboc, o colaborare cu rapper-ul Junior High.

Distribuie pe:

fara descrierePe langa beat-urile cu acorduri funk, Corina tese pe 'Miss Boboc', ca o adevarata mandra din Maramures, acordurile ancestrale dintr-o doina oseneasca.

"Am participat si eu la Miss Boboc si am ocupat locul 3. Va spun un secret - concurentele care au ocupat primele doua pozitii aveau iubitii in juriu. Tin minte ca la proba de talent am cantat 'Trenul Pierdut' de la Compact, acompaniata de un chitarist. In perioada respectiva mergeam la multe baluri impreuna cu prietenii mei si mereu se asculta aceeasi muzica - Sandra, Samantha Fox, Sabrina si.. Compact. Cand aud piesele celor de la Compact imi amintesc de finalul liceului si de petrecerile nebune la care mergeam in acea perioada. Mie mi-a furat inima iubitul meu cand eram in clasa a 11-a, la 16 ani. De 8 martie m-a scos pentru prima data la restaurant iar de atunci ziua aceasta a ramas foarte speciala pentru mine"
a povestit Corina.
Corina: kalooga_36441" Iubitul meu mi-a furat inima cand eram in clasa a 11-a, la 16 ani" - VEZI unde au iesit pentru prima data

Reinventandu-se cu fiecare nou single, Corina vine astazi cu o piesa intr-un stil cu totul aparte - Miss Boboc, o colaborare cu rapper-ul Junior High.

Pe langa beat-urile cu acorduri funk, Corina tese pe 'Miss Boboc', ca o adevarata mandra din Maramures, acordurile ancestrale dintr-o doina oseneasca.


"Am participat si eu la Miss Boboc si am ocupat locul 3. Va spun un secret - concurentele care au ocupat primele doua pozitii aveau iubitii in juriu. Tin minte ca la proba de talent am cantat 'Trenul Pierdut' de la Compact, acompaniata de un chitarist. In perioada respectiva mergeam la multe baluri impreuna cu prietenii mei si mereu se asculta aceeasi muzica - Sandra, Samantha Fox, Sabrina si.. Compact. Cand aud piesele celor de la Compact imi amintesc de finalul liceului si de petrecerile nebune la care mergeam in acea perioada. Mie mi-a furat inima iubitul meu cand eram in clasa a 11-a, la 16 ani. De 8 martie m-a scos pentru prima data la restaurant iar de atunci ziua aceasta a ramas foarte speciala pentru mine" a povestit Corina.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate