Corina: "Jumătate din an am fost răcită"

Corina Bud a fost invitata la Kiss Fm unde a vorbit despre anul 2013 si realizarile ei de pana acum. Artista recunoaste ca se simte foarte bine in pielea ei si ca este extrem de multumita cu viata ei de pana acum.

Distribuie pe:

fara descriere"Mă simt foarte bine în pielea mea, am foarte mulţi oameni frumoşi în jurul meu şi tot ce-mi doresc este să fiu sănătoasă şi energică şi să vă fac şi pe voi fericiţi cu muzica mea”, le-a spus Corina ascultătorilor Kiss FM.

Invitata a fost întrebată cum reuşeşte să se menţină atât de frumoasă. "Încerc să fiu cât mai pozitivă. Am o familie frumoasă, un băieţel superb, care mă face tare fericită... Frumuseţea vine din interior”, a explicat ea.

"A fost un an foarte plin, am avut foarte multe concerte. Jumătate din an am fost răcită, pentru că, umblând atât de mult, e mai greu cu imunitatea”, a spus invitata.

Artista a mai povestit că o aşteaptă un final de an plin de concerte şi că va putea pleca în vacanţă abia în lunile ianuarie-februarie a anului viitor. "Probabil că voi merge la snowboarding. Abia aştept”, a afirmat ea.

"Cea mai frumoasă amintire din ultimii zece ani este momentul în care l-am născut pe Robin. Ce poate fi mai frumos de atât?”, a afirmat vedeta la Kiss FM.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate