Corina Petruț de la Exatlon, mai frumoasă ca oricând! Imagini superbe cu ”războinica” realizate de iubitul ei, în Grecia

Corina Petruț de la Exatlon este protagonista unor imagini fierbinți dintr-un pictorial ad-hoc realizat de iubitul ei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Corina Petruț este una dintre cele mai frumoase concurente din istoria Exatlon România iar războinica din sezonul 2 nu se dezminte nici după luni bune de la experiența din Dominicană.

Citeste si: Simia de la Exatlon 2, transformare incredibilă! Cum a arătat fosta ”războinică” la petrecerea dată de Larisa Vasile! N-o recunoşti!

fara descriere

fara descriere

Plecată într-o vacanță în Grecia alături de iubitul ei, Corina a profitat de peisajul sublim din Zakynthos și a realizat o ședință foto ad-hoc. Fotograf a fost chiar partenerul de viață al frumoasei de la Exatlon.

Citeste si: Poveste de dragoste între războinici la Exatlon! Totul s-a întâmplat la întoarcerea în România! Mihaela Popescu s-a mutat deja cu jandarmul Cosmin Marin EXCLUSIV

fara descriere

Ce a ieșit nu mai are nevoie de comentarii - Corina pare că devine din ce în ce mai frumoasă iar rolul de fotomodel o prinde de minune. Nu în ultimul rând trebuie menționat că tânăra din Vâlcea nu a practicat niciodată un sport de performanță iar meseria ei de bază este cea de make-up artist. Corina își lucrează totuși corpul practicând jogging și fitness.

 

fara descriere 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate