Cornel Dinu, gest socant in mijlocul Bucurestiului! Ce a facut "procurorul" dupa ce a iesit din masina

Cornel Dinu este cunoscut ca un adevarat lord in lumea fotbalului, insa acest lucru nu pare sa se confirme atunci cand este in afara fenomenului.

Autor: Radu Constantin

„Procurorul”, cum este poreclit Cornel Dinu, a fost un fotbalist extrem de talentat si ar fi putut sa fie un anternor de geniu daca nu s-ar fi dovedit de neinteles pentru jucatori. Cei care l-au prins in vestiar povestesc ca Dinu folosea un limbaj atat de criptic, incat ei nu intelegeau aproape nimic. Prea multa cultura intr-un vestiar atat de mic!


Anii au trecut si Cornel Dinu a facut pasul inapoi din lumea fotbalului, mai ales ca are o varsta respectabila. Paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins, zilele trecute, pe fostul sportiv, mergand la o intalnire cu prietenii la un local din zona Dorobanti.

Citeste si: Cornel Dinu, de nerecunoscut la o terasa! Problemele mari de sanatate si pierderea sotiei l-au transformat ENORM! VIDEO EXCLUSIV

Vizibil imbatranit dar inca sprinten, "Procurorul” a iesit relaxat din masina si a tras o scuipatura pe asfalt, un lucru pe care nu l-ar fi facut niciodata pe gazon sau cel putin nu atunci cand erau camere de luat vederi prin preajma.

Pierre de Coubertin spunea ca „Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani”, iar Cornel Dinu nu avea totusi cum sa nu se molipseasca de unele obiceiuri lipsite de eleganta.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies