Cornel Dinul, simbolul fotbalului românesc vorbește astăzi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” despre blaturile și mita din fotbal “Atențiile respective pentru arbitri se practicau și se practică în toată lumea…”

 În această seară, Cornel Dinu, una dintre cele mai reprezentative figuri ale sportului rege în România, se va dezvălui publicului telespectator, în cadrul unei ediții de colecție a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

Autor: Amalia Florea

Fost jucător și antrenor de fotbal, acesta a ocupat, de-a lungul timpului, și funcții administrative importante în cadrul clubului Dinamo București. Fost Președinte al Clubului Dinamo București, Cornel Dinu a debutat la echipa în orașul natal, Metalul Târgoviște, la seniori a jucat doar pentru Dinamo București, fiind mulți ani căpitanul naționalei de fotbal, pentru care a jucat de 75 de ori și a marcat 7 goluri. 

Cornel Dinu va vorbi și despre practicile neortodoxe din fotbal, acesta va oferi informații despre presupusele blaturi ale echipei, precum și despre calificarea istorică a echipei Dinamo în semifinală Cupei Campionilor din 1984. Mai

mult, Cornel Dinu va face dezvăluiri și despre victoriile mult comentate ale echipei Dinamo, puse pe seama  intervențiilor Securității. 

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

“Este o exagerere bolnavă, hazardată… Atențiile respective pentru arbitri se practicau și se practică în toată lumea…”  este o parte din răspunsul oferit de Cornel Dinu. 

             “De ce ați renunțat la avocatură pentru fotbal?”, “De ce v-a eliminat fosta Securitate de la Dinamo?”, “Ați fost dependent de alcool?”, “Cum v-ați decis să infiati un copil?”, “Ați încercat vreodată să vă luați viața?”, “Sunteți invidios pe succesul lui Mircea Lucescu?”, “Va considerați un tip superior?”  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Cornel Dinu în ediția de marți a emisiunii moderată de Denise Rifai, la Kanal D!

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Zanni, noi detalii despre cearta cu Ana Porgras! Ce legătură a avut Jador

Marius Crăciun, declarații incendiare despre Andra Voloș: "Cred că o să-i scriu un mesaj pe Instagram"

Cum s-au descurcat Lino Golden și Mario Fresh după ce s-au certat cu Alex Velea de la bani? Pe cont propriu, nu le-a mai mers așa de bine! EXCLUSIV

Dani Oțil, despre greutățile prin care trece logodnica sa: „Gravidele sunt eroi fără capă”

Lovitură teribilă pentru cei care refuză să se vaccineze! Nu mai au nicio şansă. Ce s-a decis

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

NASA a descoperit un sistem misterios sub Antarctica „conectat la întregul Pământ”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies