Cornel Gales, 59 de aniversari si niciuna cu tort si lumanari! Cum a fost posibil!

Cornel Gales nu a avut parte pana acum, in toate cele 59 de aniversari ale sale, de nicio petrecere mare, cu sampanie, tort si lumanari.

Distribuie pe:

Autor: S.A.

fara descriere

Cornel Gales a implinit, luni, frumoasa varsta de 59 de ani. Pentru ca nu ii simte si nici nu ii arata, vaduvul regretatei artiste Ileana Ciuculete se declara si el uimit de varsta sa din buletin. (Cornel Gales, tepuit cumii de euro) 

Curios este faptul ca, in toate cele 59 de aniversari de pana acum, Cornel Gales nu a avut parte de niciuna in care sa i se organizeze o petrecere mare, cu sampanie, tort si lumanari si cantatul traditionalului “La Multi Ani!”. (Fiii Ilenei Ciuculete ii cer vaduvului jumatate de milion de euro) 

“Niciodata nu mi s-a facut o surpriza de acest fel. Nu a fost sa fie, nu stiu ce sa zic. Cand eram mic parintii mei considerau ca mai bine imi cumpara ceva de imbracat, decat sa dea banii pe un tort, iar cand m-am facut mare nu a fost sa fie.

Zanica avea o fobie fata de aniversari si spunea ca nu are rost sa astepti o zi anume pentru a-ti face sau a face cuiva drag un cadou. Asa ca noi ni le luam inainte, iar in ziua respectiva petreceam cum apucam. Acasa sau la spectacole, dadeam o masa si cam atat. Un tort al meu nu am avut insa pana la varsta asta”, a declarat Cornel Gales pentru WOWbiz.ro.  

Anul acesta insa, pentru a marca evenimentul Cornel Gales si-a strans prietenii apropiati si au plecat impreuna intr-o localitatea din apropierea Bucurestiului.

“Am fost ieri (n.r.: duminica) cu niste prieteni la o mosioara a unuia dintre ei, in afara Bucurestiului. A fost placut, linistit si ne-a prins bine tuturor. Ma simt excelent la cei 59 de ani ai mei. Nu-i simt si parca zic ca nici nu ar fi ai mei”, a conchis Cornel Gales.

 

 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate