Cornel Galeș a înșelat-o pe Ileana Ciuculete cu o negresă! Cum a reacționat regretata cântăreață când a aflat?

Cornel Galeș a înșelat-o pe Ileana Ciuculete cu o negresă și i-a mărturisit Zânicii lui păcatul. Femeia a trecut peste.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Cornel Galeș a recunoscut că a călcat strâmb în perioada de început a căsniciei cu Ileana Ciuculete. Soțul interpretei, care a murit și el în urmă cu câteva săptămâni, a făcut dragoste cu o tânără de culoare, în Germania, după care a venit, spășit la Ileana și i-a recunoscut păcatul.

”Prin anii ’90 aveam obiceiul de a cumpăra mașini din Germania de la o cunoștință de a mea. Am fost plecat cu un prieten de-al meu vreo două săptămâni. Ileana a aflat de la prietenul meu. A trebuit să recunosc. Am greșit, prietenul meu m-a îndemnat să vedem cum stă treaba cu negresele. A aruncat cu pantofii în mine (Ileana Ciuculete n.r.), dar a trecut peste, o iubeam, mă iubea”, a povestit Cornel Galeș în urmă cu doi ani.

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Citeste si: Aici şi-a petrecut Cornel Galeş ultimele ore din viaţă! El a mâncat la un restaurant românesc de lângă Valencia înainte de tragicul accident rutier!

Citeste si: Băieții Ilenei Ciuculete, devastați! Au pierdut averea mamei lor! Decizia judecătorilor, după moartea lui Cornel Galeș EXCLUSIV

Citeste si: Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a fost la serbare în ziua înmormântării lui Cornel Galeş! Vezi cum s-a distrat Codruţa!

Galeș a mers la mormântul Ilenei pentru a-i povesti despre Vivi

Ileana Ciuculete a fost marea iubire a lui Cornel Galeș, iar cei doi au avut o căsnicie de peste 20 de ani. După ce interpreta a murit, Galeș a cunoscut-o pe blonda Vivi, care i-a fost șefă și iubită, însă înainte să intre oficial cu aceasta într-o relație, el a mers la mormântul soției sale să-i ceară binecuvântarea.

”Doliul se poartă în suflet, nici nu ai voie după 40 de zile.

Eu sărut mâna femeilor, ăsta e un gest nobil. O cunosc de câteva luni. Când problemele s-au acutizat, mi-au sărit în ajutor mai multe femei de afaceri din lume, am refuzat multe propuneri pentru că nu mi se potriveau”, a mai spus Galeș.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies