Cornel Galeș a lăsat un bilet de ADIO pe care polițiștii spanioli l-au găsit în bucătărie. Ce mesaj transmitea

Cornel Galeș a presimțit că își va găsi sfârșitul și a lăsat un bilet în bucătăria apartamentului său din Spania.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Cornel Galeș a avut mai multe premoniții în legătură cu moartea sa, așa că a lăsat un bilet prin care să poată fi contactat de cele mai apropiate persoane ale sale.

Citeste si: A fost inaugurat cel mai modern heliport medical din România! ”La Spitalul Universitar de Urgență din București se scrie istorie”

Citeste si: Cornel Galeș conducea mereu fără să poarte centura de siguranță! Imaginile care dovedesc acest lucru FOTO

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Lovitură devastatoare pentru băieții Ilenei Ciuculete, după moartea lui Cornel Galeș! Ce se întâmplă acum cu datoria de 68.000 euro?

Cornel Galeș a lăsat un bilet de ADIO pe care polițiștii spanioli l-au găsit în bucătărie. Ce mesaj transmitea

Din câte se pare, cea mai apropiată persoană de Cornel Galeș era nașa lui de cununie, pe care a menționat-o într-un bilet. 

Doina Belu, nașa de cununie a fostului impresar, a declarat că finul ei lăsase un bilet pe care scria numărul ei de telefon, numele ei și precizarea „persoană de contact”. Așa a putut fi anunțată de autoritățile din Spania că finul ei a murit într-un tragic accident de mașină.

„Cornel și-a lăsat în bucătărie, pe borsetă, scris pe o bucățică de hârtie numărul meu de telefon. Așa a găsit și poliția numărul meu și m-a sunat. Însă eu am crezut că e o glumă proastă și am închis. Au revenit printr-un translator și mi-au comunicat inclusiv numărul de cadavru, iar atunci am înțeles că totul era real”, a declarat Doina Belu.

Tot nașa lui Cornel Galeș a mai declarat că finul ei nu se afla singur în mașină în momentul accidentului, ci cu încă alți doi bărbați.
„Am aflat că au fost trei persoane în mașină, Cornel care a murit, un alt bărbat care se află în comă și o a treia persoană care este de negăsit. Nimeni nu știe unde este. Poliția nu vrea să ofere momentan prea multe detalii, este un caz în cercetare”, a declarat Doina Belu pentru ciao.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate