Cornel Galeș a murit certat cu fratele lui. Motivul pentru care nu vorbea cu el de ani buni

Cornel Galeș a murit înainte de a reuși să vorbească cu familia lui.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Cornel Galeș se îndepărtase de familia lui în ultima vreme, iar cu fratele lui nu vorbea de ani buni. Văduvul Ilenei Ciucuelete a murit supărat pe fratele lui pe care l-a acuzat că i-a ascuns moartea tatălui lor. 

Citeste si: Bijutierul care i-a personalizat microfonul lui Salam a ”ornat” o mașină cu un milion de cristale Swarovski VIDEO

Citeste si: Polițistul Marian Godină a sunat la 112, după ce a fost ameninţat cu un cuţit: „Miliţianul analfabet mi-a spus să las impresiile”

Citeste si: Cornel Galeș a postat de 241 (!!!) de ori acest mesaj pe Facebook, înainte să moară! Ce le-a transmis băieților Ilenei Ciuculete, cu care se războia pentru avere?

Cornel Galeș a murit certat cu fratele lui. Motivul pentru care nu vorbea cu el de ani buni

Fostul impresar îl acuză pe fratele lui și pe soția lui, Ana Maria Moldovan că i-au ascuns moartea tatălui să, iar de atunci nu au mai ţinut deloc legătura. 

Cei doi frați nu și-au fost alături nici măcar în momentele cheie din viață. Marian, fratele lui Cornel Galeș, nu a participat la înmormântarea Ilenei Ciuculete, iar Cornel nu a avut curiozitatea să își cunoască nepoțelul născut în urmă cu doi ani. 

fara descriere

În momentul în care această concubină a intrat cu picioarele în familia părinţilor mei lucrurile s-au derulat rapid. L-a cunoscut pe fratele meu cu un an înaintea morţii mamei mele. Aş îndrăzni să întreb dacă tatăl meu este înmormântat aici, dacă a fost înmormântat creştineşte în luna decembrie, dacă i s-a aprins o lumânare. De ce nu am fost informat în luna decembrie, chiar dacă relaţiile au fost mai reci între noi de la moartea mamei.

fara descriere

De ce tatăl meu, imediat după ce le-am cedat succesiunea apartamentului, a fost evacuat şi mutat la ţară în condiţii precare, de ce s-a vândut apartamentul cu 100.000 de euro, de ce ei au cumpărat imediat un apartament de lux, de ce tatăl meu s-a îmbolnăvit subit la ţară în condiţiile alea grele şi a fost mutat la un azil în Bucureşti. De ce nu am fost anunţat că a murit tatăl meu’, mărturisea Cornel Galeş în urmă cu mai mult timp.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate