Cornel Gales a primit un ajutor nesperat chiar cu 10 zile inainte de procesul cu fiii cantaretei Ileana Ciuculete! | EXCLUSIV

Cornel Gales primeste ajutor nesperat in procesul cu fiii Ilenei Ciuculete, Mugurel si Cristi Sfetcu- Ciuculete. Primul termen a fost stabilit pe 22 februarie.

Distribuie pe:

Autor: S.A.

Pe data de 22 februarie, Cornel Gales si fiii Ilenei Ciuculete, Mugurel si Cristi Sfetcu- Ciuculete, se vor intalni la tribunal in primul termen al celui mai rasunator proces pe avere, petrecut in showbiz-ul romanesc. (Citeste si UIltima petrecere a Ilenei Ciuculete) 

Mana providentei sau sprijin de la sotia care il vegheaza, vaduvul primeste ajutor nesperat in procesul cu fiii Ilenei Ciuculete cu 10 zile inaintea primului termen.

Este vorba despre o serie de inregistrari ale emisiunilor tv, unde Ileana Ciuculete a vorbit public, in fata tarii, in urma cu 3-4 ani, despre problemele pe care le are cu fiii sai. Tinerii voiau si atunci proprietati, bani si avere de la mama lor, pe care o denigrau in presa, impreuna cu sotul ei, Cornel Gales.

“Publicul este orpilat de atitudinea lor. Iar publicul este inteligent si, ce sa vezi… are tinere de minte. Oameni pe care nu ii cunosc au inceput sa imi trimita link-uri din emisiuni, de pe youtube, de pe unde am fost cu Zanica atunci cand ne-au tarait ei in scandal.

Asa ca le strang pe toate si daca o sa fie nevoie o sa am probe, ca sunt vorbele Zanicii despre fiii ei si despre cum s-au comportat ei cu ea cand ea era inca in puteri. Baietii sa nu uite ca eu am fost acum 3-4 ani in toate emisiunile acestea. Ei loveau, iar noi param si le demontam acuzatiile venind cu dovezi si reporter trimis la fata locului”, a declarat Cornel Gales pentru WOWbiz.ro.

Cornel Gales, ajutor nesperat in procesul cu fiii Ilenei Ciuculete! O asistenta medicala vrea sa depuna marturie

Pe langa probele video, materialele de presa si acte notariale si alte dovezi pe care le-a stras, Cornel Gales primeste alt ajutor nesperat in procesul cu fiii Ilenei Ciuculete.

“Ei tot spun despre mine ca nu stiu cum de “m-a luat” mama lor, ca eram un “vagabond” si ca am venit la ea cu un pulover rosu. Zic ca nu am facut nimic, nu am muncit si am stat pe carca ei. Sunt oameni care ma stiu si pot sa depuna marturie ca am lucrat la Media Music si la Roton, ca eram mereu langa ea.

In plus, exista si o asistenta medicala. Ea mi-a spus ca va veni la proces, ca martor, ca sa spuna cum o ingrijeam pe Zanica in spital si cum dormeam pe acolo ca sa fiu langa non-stop langa ea. Ca ajunsesem sa fiu jalnic. Eram asa de obosit ca intr-o zi am urinat pe mine de oboseala si surmenaj.

Cand am cosmaruri, asta visez, perioada petrecuta cu Zanica in spital, cand mai aveam putin si m-ar fi ingrijit medicii si pe mine”, a declarat Cornel Gales pentru WOWbiz.ro. (Cornel Gales vorbeste despre boala sotiei)

Cornel Gales, ajutor nesperat in procesul cu fiii Ilenei Ciuculete! Fiii cer redeschiderea succesiunii si recalcularea masei succesorale

Vaduvul Ilenei Ciuculete a vorbit si despre casele si averea lasata de sotia sa, lucruri care fac obiectul procesului deschis in instanta de fiii regretatei artiste. 

“Si Cristi si Mugurel au casele lor, primate de la mama. Casele valoareaza fiecare aproximativ 135.000 de euro. Ambele sunt in Craiova, langa Casa Studentilor, adica foarte central.

Sunt fata in fata in aceeasi curte. Da, Zanica pusese pe ele ipoteca, dar era o impoteca de protectie ca sa nu vanda ei bunurile. Mugurel a pus la casa lui niste termopane, atat. Nu asa face un om cand sta intr-o casa, are grija de ea?! Dar ei ce vezi, mi-au reprosat ca au ingrijit aceste case din banii lor! Pai ce sa le fi facut mama? Trebuia sa le plateasca Zanica utilitatilor.

E aberant, e absurd ce spun ei. O sa ne judecam, primul termen a fost stabilit pe 22 februarie”, a spus Cornel Gales,

 

 

Galerie foto 
Citește și:

Cornel Gales a aratat altarul amenajat acasa pentru Ileana Ciuculete! "Daca le raspandeam se crea o stare de plangere continua a sufletului"

Ileana Ciuculete a dezvaluit cum s-a iubit cu sotul ei timp de 26 de ani: “Ce fac eu cu nebunicul meu: tot! Daca-mi vine… si-n baie!”

Aceasta a fost ultima petrecere la care a fost invitata Ileana Ciuculete! Este vorba despre un botez!

Ileana Ciuculete, dezgropata! Mama si fratele regretatei artiste vor sa o deshumeze si sa o mute in alt cimitir

Live Video Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 23 septembrie - Partea a doua - Alexandra și Mădălina, ceartă la cuțite

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies