Cornel Galeș a vrut să-și pună capăt zilelor acum doi ani! ”Zânica mea, eu mi-aș lua zilele!”

Cornel Galeș a vrut să se sinucidă la câteva luni după moartea Ilenei Ciuculete.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Destinul lui Cornel Galeș a fost strâns legat de cel a refretatei sale soții, Ileana Ciuculete. Cei doi au fost căsătoriți mai bine de 20 de ani, iar după moartea interpretei, mulți l-au acuzat pe ”văduv” că joacă rolul unui soț îndurerat când el era, de fapt, doar cu gândul la moștenirea artistei.

Ei bine, lucrurile nu au stat chiar așa, dovadă și un mesaj pe care Cornel Galeș l-a postat în iunie 2017, la câteva luni după moartea lui Ciuculete. ”Zânica mea, dacă aș ști că rămân cu tine, mi-aș lua zilele. Zânica mea, am ajuns să fiu iubit numai de străini, frumoasa mea bună, tu auzi ce aud și eu”, a scris Cornel Galeș pe contul lui de socializare.

Când a văzut că nu-l mai iubește nimeni, a plecat printre străini

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Cornel Galeș a fost extrem de afectat de turnura pe care a luat-o viața lui, după moartea soției. El a fost condamnat de familia artistei dar și de o parte dintre fanii acesteia că a uitat-o prea repede pe Ciuculete și s-a combinat cu blonda Vivi. Ulterior, după ce băieții soției sale l-au chemat la tribunal, acuzându-l că le-a furat banii din moștenire, Cornel a vândut tot și a plecat definitiv din România.

Așa a ajuns în Spania, un loc de unde avea să nu se mai întoarcă niciodată viu. La aproape o săptămână de la moartea lui, repatrierea trupului este încă pus sub semnul întrebării, pentru că singurele rude în viață sunt fosta lui familie de care nu s-a mai interesat de mai bine de două decenii. În 2017, Galeș s-a asigurat că va fi înmormântat lângă ”Zânica” lui, punându-și numele și fotografia pe crucea soției sale.

Citeste si: Când va fi înmormântat Cornel Galeș? Primul anunț despre repatrierea fostului soț al Ilenei Ciuculete

Citeste si: Favorita Ilenei Ciuculete, colaborare inedită cu un manelist celebru! Georgiana Lăpădat, show total cu ASU

Citeste si: Am găsit-o pe fiica lui Cornel Galeș, cea pe care o căuta toată lumea! Cum arată și cu ce se ocupă Claudia

Cornel Galeș a murit, duminică, într-un accident de mașină produs în Spania. Fostul șot al cântăreței Ileana Ciuculete mergea să ia masa într-un restaurant cu specific românesc când și-a găsit sfârșitul.Cornel Galeș a fost căsătorit timp de 20 de ani cu Ileana Ciuculete, cântăreața de muzică populară care a murit brusc în 2017 în urma unei ciroze hepatice.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate