Vedete

Cornel Gales are o fiica, pe care a abandonat-o cand s-a casatorit cu Ileana Ciuculete! “Nu vreau decat sa ma lase in pace”

Cornel Gales e suparat ca baietii Ilenei Ciuculete l-au dat in judecata si ii cer parte din averea stransa in perioada casatoriei cu mama lor, insa si el are o fiica de care nu a mai vrut sa stie nimic.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Ana Maria Petre


Cornel Gales are o fiica, pe care a abandonat-o cand s-a casatorit cu Ileana Ciuculete! “Nu vreau decat sa ma lase in pace”icon photo
Putina lume stie ca fostul sot al Ilenei Ciuculete are o fata din prima lui casatorie, care s-a destramat atunci cand a intalnit-o pe artista. Claudia, fiica lui Gales, avea doar 4 anisori cand tatal ei a abandonat-o si multa vreme nici nu s-a stiut de existenta ei.

In 2007 insa, fata de 20 de ani, ajunsa in anul intai de facultate avea sa-si dea tatal in judecata pentru a-i cere pensie alimentara. Intrebat de fosta lui familie si mai ales despre fiica lui, Cornel Gales nu a avut cuvinte frumoase. “Fosta familie e de domeniul trecutului. Fiica mea şi mama ei, care nu e deloc saraca, fiindca are doua apartamente in Bucuresti si o casa de vacanta la Buzau, vor doar sa ma sicaneze. Fac tot felul de mizerii. Multi, putini, cat au fost, eu i-am platit fetei banii, asa ca nu vreau decat sa ma lase in pace”, a spus atunci Cornel Gales.

Cornel Gales are o fiica! Claudia si-a dat tatal in judecata in urma cu mai multi ani

Pana la urma, Claudia Gales a renuntat la procesul impotriva tatalui si si-a vazut de viata. Claudia a absolvit Universitatea Romano-Americana, Facultatea Economia Turismului si nu pastreaza nici acum legatura cu Cornel Gales.

Vaduvul Ilenei Ciuculete a vrut sa se apropie insa de cei doi baieti ai Ilenei Ciuculete. Insa, si cu acestia este acum in proces, dupa ce baietii l-au acuzat ca nu le-a dat partea care li se cuvenea din averea ramasa de pe urma mamei lor.

Cornel Gales are o fiica, pe care a abandonat-o cand s-a casatorit cu Ileana Ciuculete! “Nu vreau decat sa ma lase in pace”

Cornel Gales are o fiica! Ileana Ciuculete a povestit cum l-a cerut de barbat 

Ileana Ciuculete si Cornel Gales s-au cunoscut in anii ’90, intr-un taxi si in scurt timp s-au si casatorit.

"Pe Cornel l-am vazut intr-un taxi. I-am spus direct ca as vrea sa ma marit, dar daca are o familie frumoasa si este fericit, poate sa rămână acolo. I-am dat timp de gandire o luna. El a stat doar doua zile, apoi a venit cu hainele la mine”, povestea Ileana Ciuculete, in urma cu cativa ani. In martie anul trecut insa, cantareata de muzica populara a murit dupa ce fusese diagnosticata, cu doar cateva luni in urma, cu hepatita C si ciroza galopanta. 

 

Am găsit-o pe soacra Elenei Udrea! Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia! Femeia îşi umple timpul croşetând pulovere pentru familie, în timp ce fiul ei se ocupă de bebeluşă în Costa Rica FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”icon photo

Vedete

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”

S-a aflat se salariu oferă Cătălin Cazacu pentru cei care sunt interesaţi să se angajeze la firma sa de pază.

Titlu secțiune