Vedete

Cornel Gales are o fiica, pe care a abandonat-o cand s-a casatorit cu Ileana Ciuculete! “Nu vreau decat sa ma lase in pace”

Cornel Gales e suparat ca baietii Ilenei Ciuculete l-au dat in judecata si ii cer parte din averea stransa in perioada casatoriei cu mama lor, insa si el are o fiica de care nu a mai vrut sa stie nimic.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Putina lume stie ca fostul sot al Ilenei Ciuculete are o fata din prima lui casatorie, care s-a destramat atunci cand a intalnit-o pe artista. Claudia, fiica lui Gales, avea doar 4 anisori cand tatal ei a abandonat-o si multa vreme nici nu s-a stiut de existenta ei.

In 2007 insa, fata de 20 de ani, ajunsa in anul intai de facultate avea sa-si dea tatal in judecata pentru a-i cere pensie alimentara. Intrebat de fosta lui familie si mai ales despre fiica lui, Cornel Gales nu a avut cuvinte frumoase. “Fosta familie e de domeniul trecutului. Fiica mea şi mama ei, care nu e deloc saraca, fiindca are doua apartamente in Bucuresti si o casa de vacanta la Buzau, vor doar sa ma sicaneze. Fac tot felul de mizerii. Multi, putini, cat au fost, eu i-am platit fetei banii, asa ca nu vreau decat sa ma lase in pace”, a spus atunci Cornel Gales.

Cornel Gales are o fiica! Claudia si-a dat tatal in judecata in urma cu mai multi ani

Pana la urma, Claudia Gales a renuntat la procesul impotriva tatalui si si-a vazut de viata. Claudia a absolvit Universitatea Romano-Americana, Facultatea Economia Turismului si nu pastreaza nici acum legatura cu Cornel Gales.

Vaduvul Ilenei Ciuculete a vrut sa se apropie insa de cei doi baieti ai Ilenei Ciuculete. Insa, si cu acestia este acum in proces, dupa ce baietii l-au acuzat ca nu le-a dat partea care li se cuvenea din averea ramasa de pe urma mamei lor.

Cornel Gales are o fiica! Ileana Ciuculete a povestit cum l-a cerut de barbat 

Ileana Ciuculete si Cornel Gales s-au cunoscut in anii ’90, intr-un taxi si in scurt timp s-au si casatorit.

"Pe Cornel l-am vazut intr-un taxi. I-am spus direct ca as vrea sa ma marit, dar daca are o familie frumoasa si este fericit, poate sa rămână acolo. I-am dat timp de gandire o luna. El a stat doar doua zile, apoi a venit cu hainele la mine”, povestea Ileana Ciuculete, in urma cu cativa ani. In martie anul trecut insa, cantareata de muzica populara a murit dupa ce fusese diagnosticata, cu doar cateva luni in urma, cu hepatita C si ciroza galopanta. 

 

Galerie foto