Cornel Galeş avea o iubită secretă în Spania?  Fanele lui Galeş l-au felicitat după ce a petrecut cu o tânără superbă: „Sunteţi o pereche potrivită”

Cornel Galeş avea o iubită secretă în Spania, aşa au crezut admiratoarele sale.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

cornel gales

Cornel Galeş avea o iubită secretă în Spania după cum reiese din comentariile fanelor bărbatului decedat în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un accident rutier în zona Valenciei. De aproape doi ani, Galeş se stabilise în Spania acolo unde a locuit, pentru o perioadă, cu iubita sa, Vivi Măntoiu. (vezi care e adevăratul motiv pentru care Cornel Galeş s-a stabilit în Spania)

Citeste si: Doina Belu, despre moartea misterioasă a lui Cornel Galeș: „Tot ce se spune sunt speculații”

Citeste si: Începe din nou războiul pe averea Ilenei Ciuculete! Cui îi vor rămâne cu adevărat banii după moartea lui Cornel Galeș

Citeste si: Nașa lui Cornel Galeș, dezvăluiri uluitoare despre momentul în care Viviana a văzut trupul neînsuflețit: „Era drezbăcat”

Ulterior, cei doi s-au separat, iar Galeş s-a mutat cu chirie într-o localitate din zona Valenciei. La un moment dat, acum câteva luni, fostul soţ al Ilenei Ciuculete a participat la o fiesta locală, unde s-a fotografiat alături de o tânără superbă. “Sunteți o pereche potrivită, domnu Cornel Gales!... Frumoasa foc !!! Ce contează cine e!! Vă stă foarte bine… Sunteti o pereche superba”, au postat câteva fane ale lui Galeş.

ileana ciuculete si cornel gales

Cornel Galeş avea o iubită secretă în Spania: „Este o participantă la parada portului popular" 

„Este o participantă la parada portului popular, nu am nicio legătură cu doamna”, a explicat Galeş, care nu le-a convins, însă, pe admiratoare. “Cornel, eu nu m-aș deranja sa dau explicații. Nu privește pe nimeni viața privată a nimănui, doar să fie bine, fericire, asta trebuie să simțim ptr aproapele nostru, nu afirmații pe care nu avem dreptul să le facem”, a postat o internaută.

“Lasa-ti omul sa-si traiasca viata si pe Ileana sa-si odihneasca somnul de veci. Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia…Domnul Cornel, de ce domnule mai vrei insuratoare, esti om insurat domnule, nu se poate asa ceva. De cite ori v-a insurat lumea asta? Mai lasa domnule si la altii”, au fost alte mesaje adresate lui Cornel Galeş.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate