Cornel Galeș, chemat la tribunal la 3 luni după moarte! Apar informații noi despre războiul pe moștenirea Ilenei Ciuculete EXCLUSIV

Cornel Galeș va fi citat la tribunal, la sfârșitul lunii februarie, la aproape 3 luni de la moartea lui.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Cornel Galeș are înfățișare la Tribunalul București pe 27 februarie, în procesul pentru averea Ilenei Ciuculete, în care acesta, dacă ar mai fi trăit, ar fi urmat să se înfrunte cu copiii soției sale. Deși a murit la sfârșitul anului trecut, Galeș este citat de judecători ”pe numele moștenirii”.

Poate să pară absurd, însă aceasta este legea în România. Galeș este apelant în procesul cu frații Sfetcu, magistrații au luat act de decesul lui, însă procedura prevede ca acesta să mai fie citat o dată, după moarte, înainte ca procesul să se suspende.

Citeste si: Fratele vitreg al băieților Ilenei Ciuculete s-a pozat cu mama lui, și ea cântăreață de muzică populară FOTO

Citeste si: Parastasul de 40 de zile al lui Cornel Galeș. Viviana a organizat totul

Citeste si: Dovada că Galeş era un şofer cu probleme! A fost amendat de Poliţia din Bucureşti şi a pierdut procesul prin care a cerut anularea contravenţiei!

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Dovada că Galeş era un şofer cu probleme! A fost amendat de Poliţia din Bucureşti şi a pierdut procesul prin care a cerut anularea contravenţiei!

”Termenul de apel se întrerupe prin moartea părții care are interes să facă apel. În acest caz se face din nou o singură comunicare a hotărârii, la cel din urmă domiciliu al părții, pe numele moștenirii, fără să se arate numele și calitatea fiecărui moștenitor.

Termenul de apel va începe să curgă din nou de la data comunicării prevăzute la alin (1). Pentru moștenitorii incapabili, cei cu capacitate restrânsă sau dispăruți ori în caz de moștenire vacantă, termenul va curge din ziua în care se va numi tutorele, curatorul sau administratorul provizoriu, după caz”. (art. 469 CpC).  

Pe 27 februarie, instanța va trebui să decidă cui rămâne moștenirea Ilenei Ciuculete, respectiv a lui Cornel Galeș. Până la acea dată, moștenitoarea de drept a acestuia, fiica din prima căsătorie, poate solicita deschiderea succesiunii. În acest caz, băieții Ilenei Ciuculete se vor lupta în instanță cu fiica lui Galeș. Pe de altă parte, conform alin (3), art 469 CpC, ”apelul nu constitule prin el însuși un act de acceptare a moștenirii”. Practic, urmașa lui Galeș nu este obligată să accepte moștenirea și implicit războiul cu frații Sfetcu.

Câți bani speră să obțină băieții Ilenei Ciuculete?

Cornel Galeș a murit înainte ca justiția să-și spună ultimul cuvânt în ceea ce privește moștenirea. Pe fond, frații Sfetcu au reușit să anuleze actul de succesiune încheiat inițial și să obțină o decizie prin care urmau să primească câte 34.000 euro fiecare dar și 6.000 lei din drepturi de autor. Galeș a apucat să facă apel, iar procesul este în acest moment în plină desfășurare.

Suma de 68.000 euro provenea din vânzarea casei în care Galeș a locuit cu Ciuculete, tranzacție care s-a efectuat când interpreta încă mai trăia. Cornel a susținut la proces că nu mai dispune de acești bani, pentru că aceștia au fost cheltuiți pe tratamentele Ilenei.

Singurul bun aflat pe numele lui Cornel este un apartament de 91.000 euro, însă acesta a fost cumpărat după moartea lui Ciuculete.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Mesajul halucinant al fiicei de suflet a Ilenei Ciuculete, la trei săptămâni după înmormântarea lui Cornel Galeş: “Condoleanţe pentru cei care mor de grija mea!”

Fiul Ilenei Ciuculete a fost dărâmat de Sărbători! Un cântăreţ de muzică populară care îi este amic are cancer, iar Mugurel Sfetcu se implică pentru strângerea banilor de...

Horoscop. Cele mai incompatibile zodii! Vor avea o relație toxică. Nu pot fi fericite împreună

Cum a şocat-o Cornel Galeş pe Ileana Ciuculete! I-a trimis o limuzină cu stripperi care s-au dezbrăcat pe canapea, alături de soţia lui Galeş! Vezi ce a urmat! FOTO

Cornel Galeş a fost acuzat că a bătut-o pe Ileana Ciuculete înainte de nuntă! Vezi ce a răspuns Galeş după dezvăluirile şocante ale fratelui şi fiului Ilenei Ciuculete!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies