Vedete

Cornel Gales fuge din tara de Sarbatori! “Nu stau aici, de ce-as ramane?! E mai bine asa!”

Cornel Gales isi ocupa timpul pana la refuz ca sa nu simta singuratatea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Cornel Gales fuge din tara de Sarbatori! “Nu stau aici, de ce-as ramane?! E mai bine asa!”icon photo

De Sarbatori, Cornel Gales va traversa o noua perioada cumplita. Va fi primul Craciun pe care vaduvul il va petrecere fara sotia sa, Ileana Ciuculete, artista plecata dintre noi in luna martie a acestui an.

Considerata de toata lumea cea mai frumoasa perioada din an, cea in care sarbatorim Craciunul si trecerea in noul an, perioada acesta nu este asteptata cu bucurie de sotul Ilenei Ciuculete. Ramas singur de 9 luni, barbatul regretatei artiste de muzica populara a avut grija sa-si faca planuri si sa stabileasca cu mult timp inainte ce va face de Craciun si Anul Nou.

Astfel, in loc sa ramana in tara si sa traverseze asa cum poate primul Craciun fara Zanica lui, Cornel Gales alege sa munceasca si sa plece in strainatate in cea mai lunga deplasare pe care o intreprinde de cand s-a angajat la agentia de turism unde lucreaza.

“De sarbatori plec din Romania. O sa merg intr-o croaziera prelungita intre Emiratele Arabe Unite si India, intre Mumbai-Bombay si Dubai. Nu stau aici, de ce-as ramane?! Am ales sa muncesc in toata perioada sfarsitului de an. E mai bine asa. Voi pleca curand si ma voi intoarce pe 10 ianuarie, dupa ce sarbatorile se vor fi terminat. E o croaziera, o sa vedem mai multe tari si mai multe orase. Da, e cea mai lunga deplasare pe care o fac si voi merge alaturi de cei de la agentia mea”, ne-a declarat Cornel Gales.

Vaduvul a lasat sa se inteleaga ca a ales sa munceasca in toata perioada aceasta, cand toata lumea petrece in sanul familiei, pentru a nu fi coplesit de ganduri si a trece mai usor peste primul Craciun petrecut fara Ileana Ciuculete.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!

Mavi se afla intr-o situatie fara scapare, in episodul de azi din "Dragoste si ura"

Titlu secțiune