Cornel Galeș îi dă de gol pe băieții Ilenei Ciuculete! Ce filmare a publicat ”văduvul” cu o săptămână înainte de reluarea procesului pentru averea artistei | EXCLUSIV

Cornel Galeș a făcut publică dovada că cei doi băieți ai Ilenei Ciuculete știau și au fost de acord cu vânzarea vilei în care mama lor a locuit.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Lupta pentru averea Ilenei Ciuculete reîncepe peste o săptămână, la Tribunalul București, acolo unde se va judeca apelul la procesul de partaj între Cornel Galeș și fiii Ilenei Ciuculete.

fara descriere

Aflat în Spania, Cornel Galeș a publicat pe contul lui de socializare ceea ce el susține că este dovada faptului că Mugurel și Marian, băieții Ilenei Ciuculete, aveau cunoștință de faptul că vila mamei lor a fost vândută pe vremea când aceasta încă mai trăia. Este vorba despre un fragment dintr-o emisiune de televiziune în care Mugurel vorbește despre o vizită la notar în care a fost înștiințat despre tranzacție. Băieții Ilenei Ciuculete au declarat în fața instenței că nu și-au dat nici un moment acordul pentru înstrăinarea averii mamei lor și nici nu au știut de vânzarea vilei.

Cornel Galeș a publicat o înregistrare în care fiii Ilenei Ciuculete spun că știau de vânzarea casei

fara descriere

Ce spune Mugurel în înregistrarea publicată de Cornel Galeș:

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

”Eu, când am fost la notar, mi s-a spus: sunteți de acord ca banii proveniți din vânzarea vilei de la București, să-și achiziționeze Cornel un apartament?”.

Înregistrarea cu fiul Ilenei Ciuculete a fost postată aproape obsesiv de către Cornel Galeș în ultimele zile. Paradoxal, ”dovada” nu aduce nimic nou în scandalul pentru averea Ilenei Ciuculete. Asta pentru că inițial, Mugurel și Marian Sfetcu au fost de acord cu o împărțire a averii propusă de Cornel Galeș la scurtă vreme după moartea Ilenei Ciuculete, pentru ca ulterior aceștia să se răzgândească și să atace înțelegerea în instanță.

Citeste si: O nouă dramă în familia Ilenei Ciuculete! Fiul ei, Cristi Sfetcu, a fost părăsit din nou de femeia cu care trebuia să se însoare!

Citeste si: Toată lumea l-a dat dispărut pe Cornel Galeș! Văduvul Ilenei Ciuculete a dat lovitura și trăiește pe picior mare în Spania

Citeste si: Fata de suflet a Ilenei Ciuculete o omagiază pe cântăreaţă: “Ea a fost frumoasă şi fără gene false, fără acid în buze, fără sprâncene tatuate”

Cornel Galeș se întoarce în sala de tribunal împotriva băieților Ilenei Ciuculete

fara descriere

În noiembrie 2018, judecătorii au decis ca băieții Ilenei Ciuculete să primească 6/8 din bunurile mamei lor. În ceea ce privește vila din București, cei doi ar trebui să primească 34.125 euro fiecare, în timp ce lui Galeș i-ar reveni doar 22.750 euro. Asta în condițiile în care cei 91.000 euro au fost investiți de Cornel Galeș în achiziția unui apartament iar restul de bani ar fi mers pentru tratamentul cântăreței.

Apelul la procesul de partaj între copiii Ilenei Ciuculete și Cornel Galeș începe pe 26 septembrie, la Tribunalul București.  

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate